Monday, September 12, 2011

Damainya Tempat Ni

Hi Korang,

Aku baru je balik dari sini. Korang tengok gegambo nie ek.

Ada cruise tuh

Ada ikan banyak

Ada bangau lagi

Tenang je kan

Apa macam? Cantik kan. Rasa aman dan damai je.

So inilah area tempat keje baru aku nanti. Rasanya lagi sebulan kot. Bagi aku ok lah. Nampak macam tenang but gelora di hati tak de sapa yang tau... huhuhuhuhu...

Sudah nanti malam update entry lah

5 comments :

ArsheedA said...

whoa!!! bestnya sis...jelesssss!!!!

hazman aka species1980 said...

hurmmm....masa yang ada nie kena join apa je event yang ada kan.... tapi kalau jiwa kacau lepas area tempat nie memang lapang fikiran laaa

h4ni3 said...

kat mana ni beb?

amirnawawi said...

katner nih? cam best jer tempatnyer..

KiD said...

safari mana ni cik lily?? leh wat tempat jenjalan ke?