Thursday, September 8, 2011

“Contest Duit Raya CERIA AIDILFITRI 2011 dari Shakiddo.com”

Hi Korang,

Bebudak 2 beradik 'Double Trouble' ni organize contest lagi sempena si Kidd ni berdotcom kan. So aku mestila kena join. Diorg ni top commentor kat blog aku  kan. 

Alah contest nya senang je, amik gambo 'Ceria Di Aidilfitri' tak kira lah apa pose pun cuma yang penting mesti ada muka korang. Alamak cam ne aku leh terlupa nak amik gambo style cam nie kan. So aku pertaruhkan gambo ni jelah.

Ktorang berdua memang ceria dan sentiasa berasa aman selalu coz dapat makan sedap2 kan. 
So Peace No War

Hah, itu je yang aku rasa ceria kot, yang lelain tuh gambo melantak je banyak. 

Ini hadiah2nya :

Tempat Pertama: RM50.00 (CASH / TOP UP)

Tempat Kedua: RM30.00 (CASH / TOP UP)

Tempat Ketiga: RM20.00 (CASH / TOP UP)


Hadiah-hadiah di sponsor oleh HazmanFadzil dan Shakiddo sendiri. Diorang ni memang banyak duit lah, murah rezeki korang ek.


3 comments :

akuzle said...

tgk gambo pon dh rasa ceria dan aman juger... kalo kiter dijemput mkn n dok 1 table, tah2 cukup x mknn yg dihidangkan tuh yea? eheheheheh... good luck!

hazman aka species1980 said...

aku suka betul tengok gaya Mr Big ko tue.... cute jeee

KiD said...

tq yea kerana join.. penyertaan anda di semak. good luck! nantikan result esok.