Sunday, September 25, 2011

Suka Lah Website ' I Love Samsung Galaxy S II '

Hi Korang,

Tengah duk surfing dan browsing tadi aku terpandang website  pasal Samsung Galaxy S II nie. Kebetulan aku pun tengah sibuk cari handphone ala-ala smartphone kan. 


Cantik kan handphone nie, kalau aku dapat alangkah best nya. 



Tup-tup aku terperasan yang pihak Samsung telah mewujudkan suatu laman web khas bagi korang semua yang kagum sungguh dengan model Samsung Galaxy S II ini di link ini http://bit.ly/pa8JrF http://www.samsung.com/my/lovegalaxysll/ )
Kat dalam website nie http://bit.ly/pa8JrF , korang boleh tengok video-video yang di hasilkan dari pengguna-pengguna   Samsung Galaxy S II ni. Video suka, kelakar, sedih, video yang di buat secara spontan dan memacam lagi lah kan. 

Hah bila korang dah ke laman web nie pastikan klik
” CLICK HERE ” untuk tengok koleksi video setiap minggu yea….Meh lah apa tunggu lagi kan.

KLIK WEBSITE I LOVE SAMSUNG GALAXY S II >> http://bit.ly/pa8JrF
Untuk ke Fanpage SAMSUNG >>> sila LIKE http://www.facebook.com/SamsungUnivez

Moh cepat tau, alah bukan kena bayar pun kan. Just click and enjoy the moments
Photo credit : Google and Samsung Website

4 comments :

Anonymous said...

Bagus posting tentang Blogger: CikLilyPutih Story's - Post a Comment. Saya sangat terkesan dengan waktu dan usaha anda telah dimasukkan ke dalam menulis kisah ini . Aku akan memberikan Anda sebuah link di blog media sosial saya. Semua yang terbaik!

Rebecca Saw said...

*suka*!

Memang cun punya phone!!

hazman aka species1980 said...

Beb....sejak pakai samsung corby memang aku teringin nak guna galaxy s II nie....anyway aku rasa cam komen cik anon tue guna google translate je....ekekekeeke

KiD said...

waaaaahhhh.. macam menarik je S II ni.. kachhhingg!!!!