Wednesday, September 28, 2011

Layan Video kat Samsung Galaxy S II Fun Site Lagi Best!

Hi Korang,

Dah layan ke, video-video kat Samsung Galaxy S II fun Site nie ek? La belum coz tak de masa, ishkk. Meh click kat sini lah http://www.samsung.com/my/lovegalaxysll/  ( http://bit.ly/pa8JrF )







Hah, kelakar-kelakar kan videonya. Aku sendiri pun tergelak-gelak bila tengok kan, best sungguh. Tapi ada lagi yang part yang happening tau. 


Korang tengok gambo yang aku attach atas ni. Perasan tak ada kotak kecil sebelah kiri bawah yang aku bulatkan merah tuh? Hah yang tu lah. Korang trylah taip apa-apa perkataan pun. Nanti video kat atas tu bertukar ikut apa yang korang taip tadi. 

'Cuba taip perkataan sex or certain or hug, mesti kuar video-video yang mencuit hati koranglah'

Eh, ada lagi yang menarik lah. Tunggu jap lah, meh aku attach gambo lagi jap.


Hah, tengok plak bulatan merah yang aku buat kat sebelah kanan nie plak? Hah ini ruangan 'Action Request Board'. Di mana lepas korang check out video-video kat website ni, rasanya tak de yang mengancam di jiwa dan hati korang, boleh lah korang buat request kat ruangan ni. 

Aku suka dengan 'Paras Laut' ni coz dia request untuk Samsung gunakan SII as pistol dan mainkan a few action dalam film James Bond. For sure mesti kelakar lah. 

Eh, korang pun boleh send request jugak. Just fill in the form kat column bawah tuh.


Apa tunggu lagi meh lah, click http://www.samsung.com/my/lovegalaxysll/ kat sini pun boleh  -http://bit.ly/pa8JrF. Taip perkataan yang korang suka dan klik PLAY NOW (kat kotak belah kiri bawah) dan enjoy the video okeh. 

Jangan lupa LIKE Samsung Univez on Facebook too!  http://www.facebook.com/SamsungUnivez.

2 comments :

mamaNoriz said...

hebat betul promo samsung ni kan...

hazman aka species1980 said...

kalau taip nama sendiri confirm takde aper2x....hehehe