Friday, September 23, 2011

Jatuh Cinta Pandang Pertama - HTC Sensation

Hi Korang,

Korang perasan tak? baru-baru nie aku dapat peluang untuk review handphone HTC Sensation kan. Lah tak perasan, meh check it out dengan click kat sini.


First time tengok, pegang, rasa ermm auranya dah terus meresap dalam jiwa aku. Memang HTC Sensation ni mean for me lah.


Tengoklah betapa nipisnya HTC Sensation ni kan. Cermin screennya berkilat sungguh. Boleh buat cermin muka tau.


Ada lagi, yang best tu HTC Sensation ini dilengkapi dengan HTC Sense. HTC Sense ini macam fungsi untuk multimedia yang awesome lah. Boleh buat editing gambar dan video yang di capture supaya lebih cantik lah dan memacam lah fungsi HTC Sense ni kan. 


Nak tengok video yang sempat aku search kat you tube tadi. Sket je. Nanti baru aku buat video tu kan.


Tengok nie, kucing aku pun lena di buai mimpi dengan HTC Sensation ni. Sampai tak sedarkan.

So stay tune, untuk review yang seterusnya mengenai HTC Sensation ini. Wow.. tak sabar rasanya nak berhappy dengan HTC Sensation ek.

Suddenly I'm in love with HTC Sensation.


3 comments :

KiD said...

macam cantik aje design nyaaa...

JAI said...

Cehhh..memang terbakor baca entri nie. Gua pun geram gak dengan HTC nie..dapat sebijik uihhhh layannn

Myvitrd said...

bukan HTC Cha Cha ke yg akak kena review ari tu.. dah tukar ke?