Saturday, August 27, 2011

Buka Puasa With DiGi @ The Bee PJ One

Hi Korang,

Lambat sket update blog hari ni coz busy tolong mak aku buat kuih bahulu. Penat siot tapi worth it sungguh. Eh lupa nak cakap, aku dah balik kampung tau.


Khamis lepas, aku dapat jemputan buka puasa dengan DiGi. Nuffnang yang jemput okeh, bukan sesuka nak pegi tau. Di sebabkan single invitation so kenalah pi sengsorang huhuhuhu.

As usual, aku mesti orang pertama yang sampai dulu. Biasalah puntual ok. So lepak2 dengan Nuffies dulu. Then sorang demi sorang datang kan. Ramai jugak yang datang AmySweetdarling, Diese, Uzair, JeJai, Mat Joe, Farah, Myvitrd, Elywen, Ben dan ramai lagi lah. Ada jugak blogger baru yang datang, so sempatlah mingle around dengan diorg nie.


So memula ktorg order makanan dulu. Semua tengok sedap je tak tau pilih mane, bantai jelah. Bila sampai wow, banyak sungguh portionnya. Sedap betul bila dah rasa. Letih2 nak abiskan. 


After that ada presentation dari Mr Soon from DiGi. Rupanya HTC ada kuar phone baru, HTC Cha Cha dan HTC Evo 3D. Not bad jugak featuresnya. Harga not bad if subscribe dengan DiGi lagi murah. Rasa cam tergoda juga but sabo dulu lah. 


Kemudian, ada 2 games which hadiahnya peluang untuk review kedua HTC phone tersebut. Apalagi jangan lepas peluang, aku join dengan dinnermate aku Hairy dan Mie. Nasib baik gamenya senang dan ktorg terpantas so dapat jugak merasa pakai HTC Sensation baru eventho dapat review 2 weeks je kan. Hehehehe

Abis semua game tu, apalagi acara bercamwhore lah. Snap sana snap sini. Tukar-tukar URL blog. Sempat sambung borak2 lagi. Time ni aku dapat kenal dengan semua orang dan dapat jugak small gift dari HTC.


So thank you DiGi coz sudi belanja kitorg DiGi Angel Bloggers nie buka puasa. Hopefully tahun depan ajaklah ktorg lagi ek.

Anyway, Nuffies you're awesome...






5 comments:

Shahrul Hairy Shaharuddin said...

Untung lahh menang noqq! hhehehe~

madammondoq said...

nak cilok gambar tapi i lambat updated ek? huhu...

AyuArjuna BiGoshh said...

happening abis :)

hazman aka species1980 said...

makan western time buka pose sure kenyang kan....hmmm...aku tunggu post pasal makan2 kat MEK T pulak yea...

juanita said...

hwaaa......menciii

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails