Tuesday, August 23, 2011

Buka Puasa With Samsung & Nuffnang @ Enak KL

Hi Korang,

enak KL starhill gallery

Semalam aku dapat jemputan buka puasa with Samsung dan Nuffnang kat Enak KL Starhill Gallery. Pada mulanya tak dapat but suddenly check email ada plak. So apa lagi suka lah kan.

food and drinks
Main Dish dan Drinks, semua aku bedal

dessert yang lazat
Dessert memang terbaik sungguh

Aku rasa dalam 30 orang bloggers di jemput untuk majlis. Majoriti semuanya aku kenal, yelah coz selalu sangat jumpa kat event kan. 

nuffnang bloggers
Semuanya aku kenal

Acara di mulakan dengan makan, mestilah buka puasa dulu. Doa makan di baca oleh Darkbatman. Uishk dengan rela hati dia baca doa. Lepas tu apa lagi bedal lah. Macam-macam masuk dalam perut ni. So masa ktorg tengah makan tuh, staff Samsung sempat jugak menginterview ktorg lah, alah sembang2 kosong je. 

laksa johor sedap
My favourite 'LAKSA JOHOR'

Semua sedap-sedap belaka, yang paling aku suka Creme Burlee dan Laksa Johor. Woo memang mantap, terasa lemak2 kuah laksa tuh, yang Creme Brulee tuh rupanya lagi sedap dan manis dari puding caramel lah.

games

Dah kenyang, ada acara game plak. First game team ktorg 'LEMANG' yang diketuai oleh Mat Tiger, Hazman, Daydeck, aku dan Zuriey. Kalah uols coz cluenya cam payah sket. Second game aku ada lagi tapi tak menang pun coz mata aku tak nampak nak baca pamplet tu lah. Last sekali ada pop quiz baru lah aku menang hadiah kan. Jadilah untuk suka-suka je.

sporting bloggers

Anyway, terima kasih Samsung dan Nuffnang yang sudi jemput aku blogger kaki event nie. Hehehehehhe lain kali jemput lagi ek. Confirm ktorg meriahkan lagi event-event havoc nie kan 

P/S : Actually banyak lagi gambo but agak payah untuk insert dalam 'Window Live Writer' nie.. First time guna katanya.

5 comments:

hazman aka species1980 said...

pergh .... sempoi la ...lepas nie sure ko boleh buat live blogging punya kan...untuk next event

JMR said...

geng2 ni kompom havoc dan licin makanan tu sumer..:-p

penmerah said...

untunglaa makan free..weh,cane nk ckp kite xpenah jumpe time event dh.. ko pegi x jumaat ne?

Kheirul said...

hehehhe....
tetiba ada tanduk plak kat paler

Azham Vosovic said...

fuh...makan sedap!

best best best....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails