Saturday, August 13, 2011

Its Sauna Time!

Hi Korang,

Hujung-hujung minggu ni korang buat apa ek? Shopping? tidoq? ishk Tak kan lah sepanjang hari duk kat dapur dan masak je kan. Sekali sekala kenalah restkan badan gak kan. Bukanlah rest satu hari but 2-3 jam mestilah ada our own time kan. 

Aku plak?


Haruslah ada aktiviti sendiri selain daripada duk lepak depan tv kan. Tup-tup terasa plak nak pi sauna lah. Maklumlah lemak rasanya makin banyak kan, so apa salahnya buang sket untuk raya ni. Boleh lah nampak kurus sket.. Huahuahuahuahauhau angan-angan bukan main hebat tapi katanya lah kan...

Itulah seronok rasanya kalau dapat bersauna. Walaupun bukan main panas duk dalam bendaalah tu kan. tapi bila dah selesai, rasa ringan je badan. Cam banyak je lemak2 cair kuar dari ruang2 perpeluhan. 

Oklah nak survey2 kat mane ada sauna dekat2 rumah aku ni.

Anyway

 happy weekend korang...

5 comments:

♥MAMASYAZA♥ said...

kawan kat ofis akak pun rajin gak buat sauna camni, siap ajak kengkwn lagik

hazman aka species1980 said...

whoaaa... lepas nie kena cari pakej SPA kat milk a deal laa...

Abe Goreng said...

Pernah pergi sauna yg msok dlm bilik kayu tu je.Yg dok dlm tu xpnh lg. bes x? hehe.

Bella Enveeus said...

Marilah ke spa saya.. :) Buat facial skali ke, urut2 skali ke.. Mencantikkan diri sempena nak dekat raya ni ;)

lAl said...

ahahaha.. sauna yang best!! nampak menarik ja! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails