Sunday, August 14, 2011

Dah Malam Nie

Hi Korang,

Hari ni satu hari duk umah. 

Mengemas sana sini. Basuh baju, lipat baju setinggi gunung Santubong, kemas dapur, sapu umah, mop lantai, masak dan memacam lagi lah. 

Settle dah semua benda. Alhamdulillah sangat. Kiranya worth it gak lah seharian duk umah. Sampai Mr Big kagum lah jugak kan tengok bini dia yang malas ni bekerja sungguh2 kan. hehehehhehe


So now dah duduk tercengok depan laptop ni. Rasanya dah dekat 2 jam dah. Tup tup rasanya otak blank seketika lah. Padahal dari pagi tadi meluap2 aku nak menulis. Sekarang ni plak.. aduiyai... payah cam ni. Bukan tak de product nak review tapi cam malas plak rasanya nak tulis. 

Ermm layan tengok Pintu Sakaratulmaut dulu lah. Mungkin pas pas ni idea boleh datang kan.



5 comments :

dayah aziz said...

ilham tb2 ilg?;)

KiD said...

tido dulu... pastu bangun buat blog,. hehehee

Bella Enveeus said...

Pintu Sakaratulmaut? Title nya menyeramkan, boleh ke dpt idea dgn title menyeramkan begitu? :O

♥MAMASYAZA♥ said...

akak pun tunggu gak tgk citer tu sampai habis, byk pengajarannya

madammondoq said...

memang tau kak.. kekadang pernah alami situasi ni jugak..