Thursday, August 11, 2011

Tiada Kesan Noda & Rona Di Muka Dengan Garnier BB Cream


Hi Korang,
 
Kalau orang pompuan yang kulit mukanya ala-ala cam aku ni kan, berminyak semedang sampai boleh goreng telur, kata adik aku ni. Mesti payah nak cari krim muka yang boleh cover kita punya blemish or kesan-kesan jerawat kan, betul tak? Aku walaupun tak de jerawat but scar-scarnya still ada lagi.
 
Nak buat cam ne?

 
Hah, hasil dari inspirasi Korean BB Cream, Garnier dah memperkenalkan Blemish Balm Cream or BB Cream untuk kulit muka kita-kita orang Asia ni.


Yelah dah lah berminyak, tup-tup macam2 benda keluar kat kulit muka kita nie. So ianya terbukti dapat hilangkan dark spots dan kesan2 jerawat, kurangkan fine lilnes dan juga ratakan warna kulit muka. Tak ketinggalan juga dapat buatkan kulit muka kita ni lembap dan berseri. 
 
Rahsia Garnier BB Cream nie?

 
Di pilih bahan-bahan secara terperinci iaitu Ekstrak Lemon  dan Pigmen Mineral yang mempunyai anti-oksida yang boleh mengembalikan keserian kulit muka serta menhasilkan warna kulit muka secara semulajadi.

 
Garnier BB Cream ini boleh di dapati di mana-mana major retailers dan farmasi seluruh Negara bermula 1hb Ogos dengan harga RM19.90

Nak cantik kan, mestilah kuar modal sket. Alah bukan mahal pun.

12 comments:

KiD said...

yeaahh... Garnier terbaik buat masa nih.. aku pun pakai garnier

hazman aka species1980 said...

Hurmm...patut la aku perasan kulit ko skang dah semakin licin laaa....

madammondoq said...

emm.. memang tak mahal pun.. mampu sangat nak beli..patutlah cik lily berseri2 je.. ni rupanya rahsia kecantikannya.. ahakss..

isabelle said...

mana gmbr ko tempek benda ni, wei?

mac said...

19.90MYR ...
ad less ag x nk rye ni ...lol :)

DDFABULOUS.COM said...

kelasssss ko kak lily...patut smalam muka akak glowing semacam jew...

Lin Elier said...

Betoi kata Isabelle... nak tgk gamba cik lily b4 and after laaa... pls. heheh

Alin Marlini said...

LEBIH BAIK DR BB CREAM MAYBELINE KE

Fara Rara Tralala said...

wahh.mcm best je.kne tunggu bb cream maybelinne abis dlu baru bli garnier punya.tgh nk cube produk garnier.hope berkesan & sesuai dgn kulit...

ekazelianti azel said...

kulit aye ada jerawat dan berminyak ape boleh pke bb cream yg mcam awk pakai...

ekazelianti azel said...

muka saya berjerawat dan bnyk minyak.....apkh cocok ya dgn bb cream....pngen bget bli......

ekazelianti azel said...

kulit aye ada jerawat dan berminyak ape boleh pke bb cream yg mcam awk pakai...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails