Sunday, August 7, 2011

Sunday Post : Letihnya Puasa

Hi Korang,

Rasanya lama betul tak update blog lah kan. Ktorg berholiday weekend ni lagi but balik melaka je. Tak pi mana pun. Buka puasa dan bersahur dengan family member je.


Bukan ktorg je puasa dalam rumah ni, malah2 semua kucing2 pun puasa. Bila ktorg sahur, diorg ni pun ikut sahur, melalak panggil mak aku suruh bagi makan. Kemudian sambung tidur balik.

Cuma yang kecik tu je tak puasa, tghari mintak makan. Yang lelain tu duk bantai tidur sepanjang hari bawah pokok, tepi kolam, atas katil pun ada.

Kira macam diorg respect jugaklah kan.

Anyway, Happy Sunday Korang...


3 comments:

hazman aka species1980 said...

alahai....confirm kuching susut berat badan.....

transformed housewife said...

ingatkan siapalah yg letih berpuasa tadi. hehe

leeya abdul said...

suspect betul kat kucing cik lily tu. Almaklum dia pun hamba Allah jugak yea.. :))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails