Friday, August 12, 2011

Premiere Screening Of 'Cowboys & Aliens' @ TGV KLCC, KL

Hi Korang,

Rabu lepas, ktorg buka posa kat KLCC coz malam tu ada premiere screening 'Cowboys & Aliens. Ermm di sebabkan ktorg kuar rumah lambat sket, so tak de tempat nak buka posa coz majoriti semua tempat makan dah penuh. Even Chillis tu waiting list pun dalam 12 orang. Baik tak payah kan.


Ktorg buka kat Starbucks je. Senang tak ramai orang. Lagipun Mr Big bukan nak buka berat2 kan. So order Hazelnut Hot Chocolate dengan Chicken Sandwich je. Lepas makan terus jejalan then pi amik tiket. Ramai jugak aku perasan ada Che Arm, Issac, Jess, Didie itu je. 

Ok citer pasal citer plak.


Mengisahkan John Lavergn (Daniel Craig) yang terlepas dari cengkaman Aliens yang bertapak secara tersembunyi di satu gurun. Akibat dari eksperimen si aliens tu, dia hilang ingatan. Dia kemudiannya berjalan ke arah satu pekan cowboy kecil dan dengan kedatangan beliau ke pekan itu,pelbagai kejadian pelik berlaku. Penduduk pekan itu mula hilang satu persatu. Hanya John sahaja yang boleh kalahkan aliens nie sebab dia ada alat yang cukup canggih lah kononya


Bagi aku, not bad lah jalan citernya, senang nak paham. Banyak action dan kelakar sket je lah. Aku suka mata hero tuh, biru betul. Cantik. Aliens plak nampak cam kelakar, jalan macam monyet. Masa time berlawan cowboys + red indian lawan aliens tu memang best lah. Kagum aku  sekejap.

Ermm cam biasa, Mr Big kasi 3/5. Ok ok je actionnya


4 comments:

hazman aka species1980 said...

Kalau so2x je maleh la aku nak tengok utk movie marathon... ;-p

KiD said...

bang aku dapat.. tapi aku lak nak berehat cuti.. lain kali aje laah gayanya.. huhuhu

Bella Enveeus said...

Ohhh tidak sanggup dengan cerita ni.. Haha.. Nak try masuk contest Smurfs la.. Mesti lagi best!

hen party said...

I should think it would also depend on how big the movie is. If it has big stars, and you've been invited, do you have some connection to someone involved with the movie production that would let you meet the cast? If it's a small or independent movie, you might get to hang out with the others more.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails