Wednesday, August 17, 2011

Boleh Menang RM10K Dalam Nescafe Chill Lah

Hi Korang,

Perasan tak, kat blog korang bahagian letak iklan tu kan ada iklan pasal Nescafe Chill Lah nie. Lah, tak perasan cam nie lah rupa iklannya.


Hah, perasan kan. Aku plak selalu perasan iklan nie dari Churp-churp social sharing Nescafe Chill Lah campaign ni. Banyak keluar iklan pasal contest nie.


Nak menang RM10K? Senang je. Meh sini aku nak citer.

Nescafe dengan baik hatinya nak bagi RM10,000 kepada mereka-mereka yang begitu kreatif untuk design tin air Nescafe Original. Konon-kononnya redesign balik lah kasi lebih cung lagi. Alah bukan korang kena fikir teruk-teruk lah, diorg ni dah siapkan template sebagai guideline untuk korang berkarya. Janji korang masuk je facebook ni Nescafe Chill Lah ni.


Nak tau lebih lanjut korang leh masuk facebook Nescafe Chill Lah ni (click je kat atas tuh). Dalam fanpage ni macam2 info yang korang nak tau pasal contest nie.

4 comments :

KiD said...

kena orang yang kreatif leh laaaa design.. huhuhu

hazman aka species1980 said...

hurmmm....beb nie sponsored post yekkk...hihihi

farra said...

wah dapat ads dari nuff huhu

hen party said...

Konon-kononnya redesign balik lah kasi lebih cung lagi. Alah bukan korang kena fikir teruk-teruk lah, diorg ni dah