Sunday, August 21, 2011

Mari Berkenalan Dengan Bloggers Geng Tali Barut Yang Havoc

Hi Korang,

Ini entry suka suki

Meh aku nak tunjukkan muka-muka blogger yang senantiasa gempak dan havoc tak kira di mana jua diorg nie berada.

Ini Zaid. Sambil makan pun sempat buat peace lagi. Selalu dapat jemputan makan2 tau

Ini Didie, Peminat no.1 Ning Baizura tau. Kelas ko noks!!

Ini Jejai dan wifenya K Maz. Pantang nampak makanan mesti nak di snapnya. Tapi bila pi Manila langsung tak termakan kan.

Ini K Ina KL,ketua geng tali baruts mesti ada dalam setiap event lah. Tapi tak leh nak kalahkan aku lah kan.

Ini Daydeck, pengemar kaki ayam no. 1 tau. Bila time makan, cermin mata pun hilang

Hah, inilah ktorg yang sempoi. Pantang ada camera nak bercamwhore jelah. Yang baju biru tu Eyriqazz a.k.a Mat Tiger.

Hah, itulah dia gambo yang Mr Big sempat snap gelagat bebudak geng tali baruts ni. Sentiasa kecoh walau di mana jua berada.

Aku sesaje nak masukkan muka-muka diorg ni, mereka ini lah tempat aku nak gossip2, update2 story dan memacam lagi. Tapi bukan diorg ni je, ada ramai lagi tau geng blogger tali barut yang aku belum citerkan lagi. Nantilah, kalau ada memuka diorg ni aku masukkan lagi lah

Anyway,

Happy Sunday Korang...


5 comments:

KiD said...

happy sunday talibaruts!

Jard The Great said...

selamat hari ahad! ternanti-nanti entri makan2 kamu smlm.. hehe

DDFABULOUS.COM said...

tali baruts memang hevoqqqqq...pemeriah majlis hokeh...

hazman aka species1980 said...

yeah.....semoga kita semua slalu dpat jumpa di setiap event....keh3x...

farra-eng said...

ini x adil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails