Friday, August 5, 2011

L'Oreal White Perfect Micro Vibration Eye Brightener Media Launch

Hi Korang,

Dalam bulan puasa ni, aku dimurahkan rezeki lagi. Ms Connie Sr PR dari L'Oreal sudi jemput aku lagi ke launch of L'Oreal new product 'White Perfect Micro Vibration Eye Brightener' kat Mid Valley hari tuh. 


Ni first time aku  pegi media launch kat open place yang beribu2 mata memandang ke arah ktorg. Dah rasa macam dalam akuarium plak kan tapi cam best plak rasanya dah macam artis2 plak kan. hehehehe

Dah, jangan merapu lagi. Meh kita sambung balik.


Majlis di mulakan dengan welcome speech by Ms Jennifer Bay, GM of L'Oreal Consumer Product. Aku pernah jumpa dia nie masa Maybeline Media Launch dulu. Baik orangnya, senyum je.


Kemudian ada acara product revelation and presentation mengenai Eye Brightener nie. Dapatlah ktorg tengok TVC mengenai product terbaru keluaran L'Oreal ni. Lepas tu ada Q&A session with all the L'Oreal Duta iaitu Maya Karin, Vanidah Imran dan Lynn Lim. So mereka ini menceritakan pengalaman mereka mengenai product Eye Brightener ini. 


Then ada plak demo tentang cara pemakaian Eye Brightener Cream ini. Kira melopong kejaplah aku di buatnya. Yelah orang tak pandai make-up kan. 


Acara kemuncak ialah penyampaian hadiah bagi pemenang yang main game kat IPAD masa memula sampai tadi. Aku tak main pun coz aku tak tau pun ada game ek. Alah tak per lah lelain kali boleh main game lah kan.   Last but not least sessi photo opp. Hah apa lagi, sibuklah ktorg ni cara duta2 L'Oreal ni untuk bergambar. Diorg ni semua memang sporting lah. Lepas orang tu, orang ni plak. Bertukar2 camera lah kan.


Yang best tuh, selain dari dapat amik gambo dengan duta2 L'Oreal ni la tak caya korang ek click kat entry nie, aku sempat jugak amikm gambo dengan Shidee, alah husbandnya si Vanidah Imran tuh. Alah bukan apa pun minat gitu2 je tambahan plak dia nie pun sporting gak.



 Thank you L'Oreal especially Connie yang susah payah menjemput ktorg ke media launch yang best ni dan dapat goodies bag lagi kan.


L'Oreal Because U Worth It!

By the way, kalau korang nak rasa eye cream yang ada vibrator nie boleh datang kat Centre Court, Mid Valley sampai Ahad ni coz diorg nie ada demo pasal cream nie.


Date: 3 - 7 August 2011
Time: 10am - 10pm 
Venue: Centre Court Concourse, Ground Floor, Mid Valley

Bila dah sampai sana, korang boleh beli produk dan produk L'Oreal yang lain jugak then dapat banyak freebies, lepas tu dapat make-over if pembelian korang more than RM120 dan ada dapat tote bag lagi. 

Mehlah reramai datang ke Mid Valley tau.



5 comments:

KiD said...

cik lily = retiss... hehheee

Fara said...

time tak de kat KL lah kan diorang buat promo cam ni, tak pe nnt gi serbu watson or guardian jek. dah try tak yg eye cream vibrator tu? how was it?

isabelle said...

bulan puasa ni ramai x org kat midveli?
time berbuka mesti semua tmpt penuh kan

- zuriey - said...

jom cuba produk baru ini.

leeya abdul said...

wow! bertuah sungguh itu badan.. tahniah2x. bila la nk dpt sponsor jugak gitew yek.. hurrmmm..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails