Tuesday, August 30, 2011

Settle Hari Raya Pertama

Hi Korang,

Rasanya lama tak update blog nie. 

Sedeyyyy okeh..

So maghrib2 nie luangkan masa sket untuk merapu meraban kan. So 2 hari ni busy benau dengan hari raya punya preparation. Masak itu masak ini. Gosok baju raya. Salam-salam raya, pegi jalan raya dan memacam lagi lah.

Photoshot for the whole family pun sempat gak buat walaupun pagi tadi hujan renyai2 sket kan. Gambo nanti2lah masukkan ek. Cable lupa nak bawak balik

Eh, lupa nak wish kat korang Selamat Hari Raya Aidil Fitri dari aku dan Mr Big. 

So, settle hari raya pertama..


p/s : check2 email, ada plak event invitation dan sponsored post. Aduh raya2 pun kene keje.. huhuhuhu

2 comments:

hazman aka species1980 said...

alhamdulillah.....rezeki ko bertambah2x la gi yea....dasat...

Anonymous said...

Your point is valueble for me. Thanks!

My site:
rachat de credit rachatdecredit.net

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails