Tuesday, August 16, 2011

Best jugak Dapat Join Milk A Deal Affiliate Ni


Hi Korang,

Korang perasan tak, aku ada post entry pasal aku dapat jadi MilkWoman weekend lepas? Ermm tak perasan , Nampak nau tak baca blog aku kan. Meh click kat sini.


Aku dapat invitation untuk join seminar mengenai Milk A Deal ni. Memang anjuran diorg yang pertama kat KL ni. Sebelum diorg pernah buat kat Penang dan sambutan agak menggalakkan.


Milk A Deal (MAD) Affiliate ini merupakan program untuk sesiapa yang mahukan pendapatan lebih. Tak kiralah cikgu ke, student ke, surirumah ke sesapa je lah, asal kan mempunyai minat dalam bidang jualan ni. Actually MAD ini bukan menjual barang or services but mereka ini menjual idea untuk para peniaga kecil-kecilan yang ingin besarkan business mereka.


Dalam seminar, ktorg di beri tunjuk ajar mengenai MAD ni secara terperinci. Macamana MAD ditubuhkan, siapa di belakang MAD, macamana MAD ini di jalankan dan memacam lagi kan. Majoriti yang datang semuanya golongan professional yang betul-betul minat mengenai MAD ini. Cuma aku, KancilBiru dan Eyriqazz je datang suka-suka coz nak tau apa sebenarnya MAD ni.


Bukan setakat tau pasal MAD nie je, ktorg diajar cara berdepan dengan customer, public speaking, presentation dan banyak lagi lah. Lepas tu plak ada group discussion on how to approach customer. Tergagap aku dengan KancilBiru nak jawab kan. Nampak sangat aku ni tak pandai cakap, kelentong pandai lah kan. Hakhakhakahaka


Anyway terima kasih Milk A Deal for this opportunity yang best ni. Aku rasa banyak benda aku belajar dari seminar nie. Rugi Afrayuri sebab tak datang tau. Hehehehehe

Nanti kalau aku dah jadi MAD Affiliate ni, korang bagilah sokongan kat aku ek.

P/S : Alamak jap lagi ada exam MAD thru online. Kena buat betul2 nie sebab nak lulus dengan flying colours tau.




15 comments:

KiD said...

untung laaaaa.. all the best for exam!

mamaNoriz said...

haiskhhh,
blogger glamer ni mcm2 dapat...

huhu, jeles :)

juanita said...

Perhhhhh...dasat2.....bes dpt join ney

Share Hearts said...

mcm best je? cmne nk join?

eila's roy said...

gud luck ye

Kancilbiru said...

suspen menunggu soalan dia..uhuhuu

isabelle said...

fuiyoo siap ada exam? ganaz aaa

aimaniman said...

wow.. bessnya terpilih.. tentu duit mayuk je kan.. berbaloi2 kalu berblogging ni

hazman aka species1980 said...

Cam seronok je bunyinya tu kan....tapi bagus la dapat ilmu dealing wit customer kan....

madammondoq said...

wah.. siap ada exam bagai.. huh..

JOM BACA NI : CONTEST : Berbuka Puasa Bersama Madammondoq Di Bangkok House

Baju Kurung Budak said...

Salam.
Owh.... dorang ni yang selalu ada dalam iklan nuffnang tu ke?
bertuah dapat join program dorang.

Afra Yuri said...

Oh tidak nama mak disebut! Tersentap hati I you knowwww :( jelezzzz

e.l.i.s.s.m.i.e said...

lepas ni masyuk la. kalo orang lain nak join mcm mana?

hen party said...

Tak kiralah cikgu ke, student ke, surirumah ke sesapa je lah, asal kan mempunyai minat dalam bidang jualan ni. Actually MAD ini bukan menjual barang or services

akuzle said...

oho... nmpk siket gambaran dier...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails