Thursday, August 4, 2011

Buka Puasa @ Paya Serai, PJ Hilton KL

Hi Korang,

Semalam sempat jugak aku buka puasa kat Paya Serai, PJ Hilton ni. Ala aku tolong wakilkan Hazman pegi coz dia rasanya x sempat nak pi dia cakap semalam.


Dia dapat jemputan tu dari Ivy selaku FOOD fanpage admin. So kiranya ini first time aku nak meet up with new faces kan. Nasib baik si Jard tolong temankan. 

 Ivy ( FOOD- Admin) and Shuian (PJ Hilton PR Marketing)

KY and Firdy

Ivy, Wilson dan Tian Chad

Lepas makan, apa lagi borak2 time

Budak charger camera rosak - Jard

Makan kat sini totally sedap lah. Mesti lah more choices kan. Nak makan melayu boleh, cina boleh, india boleh. Kiranya makanan satu malaysialah.

 Kambing golek bakar satu

Blom raya dah boleh makan segala jenis ketupat

Ayam tandori satu

Later update lagi gambo makanan dan more details tau, kasi korang teruja nak pi buka puasa petang ni nanti.

Nota : Hari ni buka posa lagi kat luar dengan family members plak.. yeah hah.. gemuk! gemuk! gemuk! 

7 comments:

KiD said...

tandoori dgn kambing golek.. memang terbaik!!!

- zuriey - said...

kambing golek..wahhh..yummy

- zuriey - said...

kambing golek..wahhh..yummy

hazman aka species1980 said...

pergh....serious laa food presentation lagi menarik la...anyway minggu depan pun aku pun dah ade jemputan buka pose area KLIA tu...yosh !!!

BOX cat said...

Lily, cepatnya! You've already posted up! Thanks!

Glad to hear that you enjoyed the dinner! Hope to see you again!

If you need to make reservation, give me a call! I'll book for you!

Selamat Berpuasa :)

ZestPJ said...

Lily, cepatnya! You've already posted up. Thanks!

Anyway, glad to hear that you enjoyed the dinner.

Please feel free to call me when you come for Ramadhan again! I help you to book :)

Hope to see you again! Selamat Berpuasa!

ZestPJ said...

Lily, cepatnya! You've already posted up. Thanks!

Anyway, glad to hear that you enjoyed the dinner.

Please feel free to call me when you come for Ramadhan again! I help you to book :)

Hope to see you again! Selamat Berpuasa!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails