Thursday, August 25, 2011

Andai Ini Aku Punya

Hi Korang,

Cuba korang bayangkan, kalau korang dapat ini.. Cer tengok gambo nie


Bayangkan sebahagian daripada nie, korang punya. Agak-agak apa korang nak buat ek. Kalau aku ari-ari buat Oreo Smootie. 

Tak pun sesapa nak duit raya nanti aku bagi Oreo jelah sorang satu kan..

Anyway, entry nie ada citer yang tersendiri. Later kalau dah confirm, baru aku citer kat korang...

Lalalalalalallala lalalaalla...(nyanyi ikut lagu Smurf ek)

6 comments:

Eyriqazz said...

tahniah..mesti gambar mr big with oreo tu menang stok setahun oreo ni...

ella said...

laaaalalalaaaaa its a happy day...=)
jmpa akk masa preview smurf td nk tegor ambk gmbo tapi sogan... mampu senyum je... hiks!

hanani said...

banyaknya stok oreo?Apakah itu?tak sabar nak tau.. :)

KiD said...

andai ini aku punya, saer datang umah aku takde kuih raya... duit raya pu kasi oreo sbg duit raya.. hehee

izzah_nabilah said...

derma...

♥MAMASYAZA♥ said...

kalo anak2 akak tgk, jenoh berebut sakan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails