Sunday, August 14, 2011

Sunday Post : We Are MilkWoman

Hi Korang,

Inilah wajah-wajah duta terbaru dalam Milk A Deal. Aku dan juga tokey Premium Beautiful nie


Hah, jangan tak caya okeh. Ktorg baru je di terima masuk dalam bisnes Milk A Deal ni. Memacam benda yang aku belajar dalam bisnes nie. Memang sangat cantik, menarik, tertarik ko memang deboom..

Ok, nanti citer lagi..

10 comments:

Sharinginfoz said...

ada duta baru le pula

KiD said...

kaachhingggg!!!!!!

hazman aka species1980 said...

whoaaa.... niza pun ade yea....lepas nie kalau ada event milk a deal....jemput la aku yerk....thanks in advance...

AyuArjuna BiGoshh said...

wahhh sangat bagus ni berbisnes :)

isabelle said...

menariks nih. apekah yg dibisneskan
??

Kancilbiru said...

hye milkwoman...kita lupa amik gambar dgn "lelaki susu" sorang tu...ekekee

farra-eng said...

rajinnya cik lily nak join dorang

leeya abdul said...

whoaa.. lepaih nih betambah putih gebu, cantik berseri la nampak gayanya.. jeles u. jeles.

madammondoq said...

ingat nak join.. tapi macam tak dan lah pulak..

akuzle said...

hmmm... bagaimanakah mender neh berfungsi? nk gaks tau... hmmmm...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails