Saturday, August 20, 2011

Buka Puasa With Universal Music

Hi Korang,

Aku baru je balik dari majlis buka bersama anak-anak yatim anjuran Universal Music


Di sebabkan dah banyak sangat bergambo dengan artis jadi baik letak gambo bloggers yang havoc tak ingat nie. Ini baru sebahagian je. Ada lagi bloggers yang duk tepi malas nak bangun amik gambo kan...

Later aku update lagi lah citer...

Thank you Hilal for inviting us. Lain kali ajak lagi tau.

3 comments:

KiD said...

kenapa mat tiger tak mengaum dalam gambar?

kak ina kl said...

wah lawa gambar ni..nak cilok boleh..tgh syok lepak hb ajak balik..frust

DDFABULOUS.COM said...

pesal muko DD camtuh...haiyohhhh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails