Thursday, August 4, 2011

Ternyata Memang Cantik Vanidah Imran & Maya Karin Nie

Hi Korang,

Siang tadi ada L'Oreal media launch untuk produk terbaru mereka di Mid Valley. Aku haruslah pergi kan. Nanti apa plak kat Connie kalau aku tak datang.

Ingatkan media launch biasa rupanya ada duta-dutanya sekali. Sempat jugaklah aku bergambar dengan Maya Karin, Vanida Imran dan chinese model. Alamak nama dia aku boleh lupa plak. Nanti aku google lah kejap.


Ini dia Vanidah Imran. Cantik kan. Aku first time nampak dia cam terlopong kejap lah kan. Yelah first time jumpa. Dia peramah plak tu. Sempat lah borak2 kejap.


Maya Karin plak, dapat jumpa kejap je. Tapi memang sporting abis. Bila mintak suruh pose, terus je pose okeh.

Yang penting diorg nie cantik in person. Memang sesuai lah jadi duta L'Oreal kan.

Ok, nanti update citer ni lagi.

Note : Aku tengah mood jelesssssss nie coz ada 3 orang blogger dapat panggilan untuk shooting TVC Garnier  jumaat nie.. Apsal aku tak dapat nieeeee huhuhuhuhu....

10 comments :

Jard The Great said...

tiga? siapa lagi? hehehe. takpa.. ur time will come! yakin ada!

aimaniman said...

wow.. bergambar dengan personaliti... bess la dia.. hasil aktif berblog ke hasil kerajinan diri dapat jumpa dia orang nieh

WendyPua said...

the chinese ambassabor is Lynn Lim
enjoying the event ya

kaizen said...

ouh!!! itu skandal sy!!!

latest entry WW : Korg Ade Cikgu macam ni?? & Urban : Camera Paling CANGGIH

KiD said...

memang meletop diorang nih,,. nampak muda lagi

hazman aka species1980 said...

hurmm....cun siot maya karin tue...nanti ko update pasal buka pose kat pj hilton yea...

nurayunni said...

cantik mcm cik lily..:)

Syigim said...

cantiknya vanidah imran.... suka dia!!!

- zuriey - said...

kita pun jeles dgn diorang yg dapat shooting tu..mesti best kan..next time turn akak lak kot

Baju Kurung Budak said...

Minat dengan dua-dua ni.
Bilalah dapat jumpa dorang ni....