Monday, September 26, 2011

Bila Retis Bertembung Dengan Artis @ Maxis Open House 2011 Celebration

Hi Korang,

As setia dengan Maxis, diorg hantar jemputan ke rumah terbuka diorg @ KLCC Convention Centre Jumaat lepas. Heheheh bukanlah sebenarnya aku kan one of the contestants yang  join contest ‘Now You Can’ dulu, itu yang diorg jemput tuh thru Nuffnang.


Dengan Public Bank Bankers.. Kengkawan Mr Big nie tau..

Cuma yang datang aku, blogger retis Jejai dan Kak Jem vogue tu kan. Actually Maxis Open House ini majoritinya golongan korporat yang ada relation dengan Maxis macam bankers, advertiser, business associate, Dato, Datin, Tan Sri dan memacam lagi lah.Terasa kecil plak aku time tu kan. Yelah orang tak de pangkat, Cuma ada title ‘blogger retis’ je kan.

Makan nasi beryani dulu lah

Persembahan muzikal lagu-lagu raya


Menu di hidangkan juadah hari raya lah. Ada lemang, ketupat, biryani, pelbagai jenis dessert dan memacam lagi. Aku makan gitu2 je, coz leka duk tengok orang lalu lalang depan mata aku dah tu plak sempat gossip2 sket dengan budak berdua tu. So kenyang gossip je dari makan.



Lepas Kak Jem Vogue balik (biasalah dia tu banyak nau aktiviti) ktorg berdua, sempat lah bertawaf dalam banquet hall yang besar tu kan. Dah nama pun blogger, so kejenya snap sana sini gambo lah kan. Tengah duk syok snap2 tuh, si Jejai buat signal suruh datang kat tempat dia. Oit ramai plak kat situ ek, siap cameraman duk bersidai2 kat situ. La rupanya ada penyanyi Rossa yang kecil molek dan cantik tuh. Patutlah macam di hurung semut je kan.

Tengok aku dah macam one of Rossa punya P.A. kan.


Sempatlah ktorg berdua ni bergambar dengan Rossa walaupun, hassle nak mendapatkan nya. Baru je nak snap Dato ni panggil, Tan Sri ni ajak sembang plak. Tapi usaha tangga kejayaan dan hasilnya aku rasa muka aku dan muka Jejai berlambak dalam big screen dalam hall tuh.

Lebau muka aku kan.. ishkk


Oit mestilah seronok jumpa artis kan, maklumlah ktorg nie retis je. Itu yang cam happy semacam je tuh.


Anyway, terima kasih Maxis dan Nuffnang for this special invitation nie.  Kalau boleh tahun depan jemput lagi ek. Selalulah kasi ktorg masuk Maxis punya contest ek.

8 comments :

farra-eng said...

aiyoo makeup tu kena tebal lagi ler cik lily
sian kita dua muka jenis berminyak

Fara said...

eh i pun pelanggan setia maxis, tak pernah dapat invitation pun :P i tak retis mcm cik lily muahaha.. wah glamer tu dpt bergambar dgn rossa, tidur senyum jekk

Qhaifa Nur said...

salam singgah

mmg teruja sangat bila kita dpt jumpa gan artis...

dah follow jom follow back
qhaifanurin.blogspot.com

kak ina kl said...

kamu dgn jejai kan blogger retis sekarang ni

Lady of Leisure said...

kelassssssss boleh bergambar ngan rossa, bestnya!!

sW33tdARLiNG said...

bila laa digi nak buat jamuan raya ni.... huhuhuhuhu

hazman aka species1980 said...

hurmm.... awek pakai baju merah pun cun jugak tue...hehehe

InaAchik said...

kerlas ko kak!
dah kawan ngan retis!!! ;)