Monday, September 19, 2011

Rezeki Melimpah Ruah Lagi

Hi Korang,

Walaupun jumaat lepas hari tuh cuti Hari Malaysia tapi aku sebagai blogger tegar sempat hadirkan diri ke Maybeline Make-Up Workshop.

Memacam teknik nak cantik di pelajari. Itu nantilah aku citer ek.


Cuma nak bagi korang jeles, tengok nie dari pada satu beg beso nie


Aku dapat nie. Wah bestkan. Setahun tak yah nak beli alat2 solek. Habiskan je semua nie. Foundation ada, concealer ada, eyeshadow 2 pallet, lipstick berbatang2, compact powder lagi dan memacam lagi lah. Actually ada lagi but aku dah bagi kat sista in law aku dan MIL aku. Rezeki diorg lah time raya nie.

Thank you Maybeline dan Nuffnang for this rezeki.

I heart u lah, Chi Wa Wa...

17 comments :

Eyriqazz said...

Like..dapat ni kena vote love2 tak? hik3...

!! YaNa YassiN !! said...

besh nyer,.. sangat menjeleskan.

sofeafaudzi.photography said...

ohmai...gucci. so jelessssss dear!

http://ohmylensa.blogspot.com/2011/09/make-up-by-erah-safwana.html

Nisa Kay said...

chi wa waaaa :D

ngeee heheh nisa pon tak update lagii..

daydeck86 said...

BAGI AKU SKETT AKU NAK KASI AWEK AKU
AHAHHAHAA

Anonymous said...

Very efficiently written information. It is going to be priceless to anybody who usess it, together with myself. Keep up the good work – for positive i will try more posts.
[url=http://homefurniture.webcindario.com]homefurniture.webcindario.com[/url]
soapactor.webcindario.com

kak ina kl said...

chi wa wa wa

AyuArjuna BiGoshh said...

beshhhhhh giler

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said...

waaaa~
camne boleh dapat? bestnyeeeeeeeeee

madammondoq said...

tak sabar nak tempek hasil rembatan i pulak.. hehe...

hen party said...

Very valuable information shared by you.thanks for this nice information.

- zuriey - said...

nasib baik sempat tukar blusher dengan kak..hehe

KiD said...

untungg laaa berebut dengan kak ina aje... hehheee

hazman aka species1980 said...

memang rezeki ko kan dapat pegi event barang kosmetik cenggini

amirnawawi said...

Meriahnyer kak lily.. Banyak nyer dapat. Saya kalau dapat makanan baru best.. Dapat benda camni memang tak terasa apape..he3

Outdoor Furniture said...

Ruach is Hebrew for both "spirit" and "wind".

Wawa Tasliman said...

serious jeles.. congratz dapat join.. :)