Friday, September 30, 2011

Not Bad Jugak Bervideo Dengan HTC Sensation

Hi Korang,


Kita sambung lagi citer pasal HTC Sensation. Kali ni aku nak citer plak pasal videoshoot. 


Ini button video

 Video supported formats:

  • Playback - 3gp, .3g2, .mp4, .wmv (Windows Media Video 9), .avi (MP4 ASP and MP3), .xvid (MP4 ASP and MP3)
  • Recording - 3gp


Aku sempat rakamkan beberapa video guna HTC Sensation ni. Not bad jugak lah. Meh layanlah video2 kelakar aku ni.

Citer pasal kucing ktorg yang gemuk malas nie.


Belajar amik video waktu malam plak


Car drifting jugak sempat aku amik


Hah, ok tak? alah biasalah aku kan baru-baru je berjinak dengan HTC ni kan so tergagap sket lah. Yang bestnya function video senang je. Tekan je button merah tu terus dia rakam je video lah.

That's it. Nanti aku sambung review lagi ek. Ada lagi ni.

So stay tune untuk review yang seterusnya

Anyway,
Korang boleh klik link kat bawah ni entry aku mengenai HTC Sensation ni.

1. Jatuh Cinta Pandang Pertama Dengan HTC Sensation.

2. Mari Kenali HTC Sensation Secara Dekat

3. Cantik Bergambar Dengan HTC Sensation


3 comments :

kak ina kl said...

macam best ek ..nanti tunggu duit terkumpul dululah

hazman aka species1980 said...

ada short cut key la bagus nie... mudah dan menyenangkan...gambar pun cantik gak...

h4ni3 said...

best kah?
terasa mau upgrade juga htc aku ni.. tapi ongkosnya... huhuhu~