Saturday, September 17, 2011

Si Sexy Amber Chia Dengan Cik Lily Putih

Hi Korang,

Petang tadi, dapat jugak aku lepak2 dengan si sexy international model Amber Chia


Kalau dah model tuh, model gak lah. Senantiasa standby untuk pose yang cantik-cantik kan.

Walaupun dah jadi ibu tapi tetap vogue dan maintain uolls...

Ternyata memang cantiklah Amber Chia  dan pandai buat lawak jugak tau..

~ Chi Wa Wa~ Smile.....

4 comments :

kak ina kl said...

memang best jumpa amber ni kan..seronok..setlah date bila nak gi workshop dia tu

hazman aka species1980 said...

Amber Chia nie memang slim yang amat....tapi peramah orangnya....

merahitujambu said...

wah..sangat comel

lAl said...

berdarah hidung~~~~ hahaha