Friday, September 9, 2011

Dinner for Cik Lily Putih Birthday Celebration


Hi Korang,

Hari tuh 6th Sept kat birthday aku kan, so ktorg pi lah kuar malam. Plan asal nak pi makan kat Tony Roman but aku leh balik lambat plak hari tuh kan. 


So ktorg pi makan tempat yang dekat jelah which is TGI Friday. Eventho hari tu bukan hari jumaat but bila masuk situ rasa cam hari jumaat plak kan.


Ktorg just pi makan je no tiup-tiup lilin dan nyanyi2 from TGIF crew ek sebab rupanya ramai plak yg celebrate birthday kat situ so tetiba leh rasa segan plak kan.

Tengok apa yang ktorg order :

Appetizer – 3 for All

Main Course - Beef Ribs

Main Course - Chicken Cheese dan Shrimp

 Dapat free – Fajitas Combo

Makanan penuh di meja dah macam food testing plak kan

Totally memang sedap coz time tu aku tengah lapo sangat. Rasa cam mengigil je. Semuanya aku sapu. Sambil tengok kartun Spongebob sambil makan then sambil borak.

Hah ko, terus tersandar kan

Mesti korang nak tau aku dapat hadiah apa kan, eh mana boleh cakap. Itu rahsia. Abis kalau semua nak citer dengan korang dah tak feel kan.


Itu je, simple kan but nice okehh.. Tak yah nak serabut2 potong2 cake bagai. Aku ni kan simple je orangnya.

Anyway TQ tokeh bank..


5 comments :

Syigim said...

kitorang gi tgif pun mesti order appetizer 3 sepinggan tu ;) happy bday ciklily - hari jadi makan sedap2 mmg best :)

♥MAMASYAZA♥ said...

banyaknye menu, yg penting kenyang perut suka hati, dpt hadiah apapun takpe. janji happy

ManjaIxora said...

happy belated birthday.. semoga panjang umur, murah rezeki dan bahagia di samping yg tersayang.. amin..

Shemah said...

Happy belated birthday, Lily!! Sorry lah aku tak tauuu.. :( But better late than never kan? ;)

Bestnya your birthday, ni baru namanya celebration.. makanan penuh satu meja! YUMMMMYY! :) Anyways, apa pun, I know one of these days, kita akan terserempak lagi! ;) So, see you when I see you!

akuzle said...

ouh, nikmatnyer makan...