Saturday, September 10, 2011

Korang, Jom VOTE Cik Lily Putih Dalam My Selangor Story 2011

~Ini Adalah Sticky Post~
Scroll ke bawah untuk entry terbaru

Hi Korang,

Ingat tak entry aku hari tuh masa sebelum raya pasal #MSS 2011 nie. La tak baca, ermm tak per meh click kat link nie



At last entry aku di terima dan dalam proses saringan untuk masuk Top 30. Baru nak masuk Top 30 kan. Belum terpilih lagi. So sekarang ni aku nak mintak tolong korang, VOTE kan entry aku nie. 

Nie linknya,



Nampak je nama aku dan entry aku, korang terus je tekan Vote ek. Alah tak susah pun. Korang tekan je butang Vote tuh. Sekali Vote je dah cukup.


So far, ade a few bloggers yang aku kenal join sekali contest nie . Yang lelain entries tu semua dari Indonesia.  Ermm kira cam fight gitu kan. Hopefully semua geng ktorg dapatlah masuk kan.


Hopefully, rakan2 bloggers dapat Vote aku dan juga keep supporting me tau. Mintak tolonglah korang spread the news ek. Ada habuan untuk sesiapa yang spread the news kan.. Mana tau sekotak Oreo aku antau kat umah korang..

Tolong ek... plz plz plz... kamu jangan marah hehehheh


19 comments:

hazman aka species1980 said...

Okey babe....aku dah kasi VOTE untuk ko ONE LOVE....good luck yea...

Eyriqazz said...

dah vote..don't worry ciklily..confirm dptnya..tak ramai pun apply tu..last year pun,sume apply dpt....

good luck n have fun...

aReaL said...

Done...!!! Gudluck....!!!

JAI said...

Yeahhh..gud luck ciklily..sudah semestinya VOTE daku hanya untuk mu..miahahahahaha..jeles abang big..ngehngehngeh

abazilah said...

hye , saya dah vote kan sambil berblogwalking tadi . :)

goodluck !

akuzle said...

dh vote... good luck yea?

KiD said...

orait.. aku akan cuba spread kan.. aku nak masuk gak tapi kena cuti panjang.. huhuhu.. dah undi..
jom jom jom...

shakiddo.com

BeaN MorENo said...

aku dah vote...bila nak belanja

juanita said...

saya da vote :)

madammondoq said...

dah vote tuk kak lily!! hidup kak lily!!!

kutoOobambOo / ericoanaci said...

selain org Selangor leh ke?

hen party said...

I like your blog.thanks for sharing this nice blog..you provided amazing information.

sW33tdARLiNG said...

dah vote 5love gitewwww

Adlina Husaini said...

saya sudah vote!!!!

DILLA KARIM said...

hie cik lily putih!

i've clicked the vote!

good luck

kak ina kl said...

good luck cik lily

Bella Enveeus said...

saya dah vote.. dan saya pun perlukan vote juga.. ehehehe..

- zuriey - said...

da vote..goodluck kak

Shemah said...

Hi Lily! Good luck! I voted for you already!! :) Hope both you and Bella get in this year! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails