Monday, September 5, 2011

Email Yang Mengembirakan

Hi Korang,

Pepagi isnin ni elok aku citer yang sempoi2 je. Yelah semua orang baru je naik cuti raya kan mesti mood2 malas keje + monday blues kan. Citer yang berat2 kang, terus jem otak korang kan. hehehehhehehe

Tak de apa lah kan, cuma nak bagi tau aku dapat email yang cukup mengembirakan lah.


Hah, ko aku dapat Oreo supply untuk setahun. Oit banyak tu kan. 10 kotak tuh. Dah pi amik pun Jumaat lepas. Penat memikulnya guna troli.

Anyway, aku dah allocate sket untuk geng tali barut dan geng blogger yang lelain tau. So sesiapa yang bertuah tu, korang tunggu jelah. Nak buat contest, malas lah nanti jadi cam nie plak kan. 

Rezeki, mestilah kena share dengan orang2 yang tersayang cam korang kan.

P/S : nanti aku tunjuk gambo ek...

8 comments :

daydeck86 said...

Lily ko sayang aku ker tak... ahahahha
owh tu pasal jemahat lepas ko call aku ekkk

JAI said...

Perghh...gilos kentang banyak tuhhh..meh..meh jangan lupa aku..hehe

- zuriey - said...

fuh banyak tu..tahniah2

hazman aka species1980 said...

Nanti OPEN HOUSE hidang biskut oreo pun menarik gak kan....hehehehe

madammondoq said...

agaknya saya dpt tak oreo tu sikit ek? hehe..

sHiLaziZi said...

hebat ar cik lily ni...congrats ek..

Jard The Great said...

nak!!

akuzle said...

woh3! syok sungguh. pasneh sure tgk beskut tuh rasa nak termuntah kan? eheheheh... tp baguslaaa tuh. dh dpt rejeki, share ngan yg lain. baguz2...