Friday, July 22, 2011

Dah Nasib Aku Agaknya

Hi Korang,

Bagus ek kalau ada je orang bagi kita something, mestilah best kan barang free so tak yah kuar duit. Tapi bila selalu sangat orang bagi free kita mesti segan jugak kan nak amik kan. Betul tak? Kalau tak betul korang memang tak tau malu hahahahahahha

Aku tulis ni bukan apa. Kalau korang perasan lah kan, itu pun kalau korang baca blog aku ala-ala retis gitu kan (perasan betul!) yang aku ni boleh di katakan seorang yang murah rezeki Alhamdulillah betul lah. Apa jua yang event, party, contest yang aku join mesti ada menang sket. Tak delah menang besar but mesti ada yang sangkut lah.

Ini baru sket, ada byk lagi sebenarnya

Bila dah menang bermacam-macam benda of course lah aku mestilah nak share2 bagi kengkorang rasa jugaklah apa yang aku dapat. So buat lah giveaway, buatlah simple contest but tak de orang nak join so nak buat cam ne kan. Jadi daripada terbuang cam tu baik aku gunakan dan bagi pada orang yang memerlukan.

So lepas ni agaknya malas lah aku nak buat giveaway2 kan. Baik bagi orang yang aku kenal je cam geng2 Talibarut ke, mak aku ke(oit mak aku nak pi tengok MTV World Stage Concert ke), ayah aku ke (tak kan nak bagi cream muka plak kan), siblings aku ke (diorg ni terima dengan tangan terbuka je), bebudak kat opis ni ke (tapi diorg ni high class sket lah plak).

Ishk hari jumaat ni tak baik marah2 dan buruk sangka ok maybe diorg ni tak perasan kot giveaway yang aku buat agaknya (cakap dalam hati)


Note : Ini bukan entry lepas geram pun but entry cam kecik ati gitu lah kan.  Aku nie tahan gaduh2 mr Big pasal nak buat giveaway nie coz dia sibuk nau  nak bagi kengkawan2 dia segala benda yang aku menang kan.

16 comments :

- zuriey - said...

wah banyaknya..nak tiket tgv tu leh??hehe

SYANI said...

Wah.. memang jenis murah rezeki ni..

j0j0_bdiN@ said...

Kak Lily nak tiket wayang~ Tiket pape la.. MTV world stage ke.. lalala... Please2!!!!!~~~~~~~~ wink2! Lala...

Jojo pon pernah jek nak bagi tiket wayang kat blog dgn buat contez.. last2 tarak sape masuk... Sedih....

hazman aka species1980 said...

hurmmm.... betul gak tue...kekadang letih kan bila buat giveaway tapi takde saper yang join...Anyway aku sentiasa stand by terima hadiah,free gift mahupun token ....ekekekeke

Myra Amira said...

cik lily putih share ngan saya je la... ngan org lain jangan... hehehe

KiD said...

banyaknyaaaaaaaa.!!! geng retis giitewwww!!

leeya abdul said...

Adoihh! jgn la merajuk sampai begitu sekali, ciklily oi. Lepas ni leeya mesti gigih nk masuk contest ciklily create. janji tu idak le. tp sekadar mencuba. tgk la asyik ingt cik lily je sampai org len punya giveaway pun masih nk letak nama ciklily.. adoyaii..

mrs adam said...

saya pun tak perasan ciklilyputih buat giveaway,tapi giveaway tiket concert saya tak pergi anak kecik.huhu
buatlah giveaway cream muka...saya nak!huhuhuhu
best kan selalu ciklilyputih murah rezeki kalau g mana2 event mesti dapat something.tak pe kot mr Big nak bg kwn2 dia,bahagi2 la,separuh bg kwn2 separuh buat giveaway.so adil
*aceceh panjang pulak comment ni..hehe

juanita said...

emmm....eemmm...err.....talibarut...eeerrr...sabau2...murah rezki tau asik pat hadiah...jeles tawww

Bella Enveeus said...

Alolo jgn la sedih.. Macam mana nak join? Mari2 kita syok2 sesama.. :)

kak ina kl said...

ala lily jangan merajuk aaa..tak per..klu lily buat insyallah akak join sebab akak memang nakkan ga tu..nak bagi anak-anaklah

Jard The Great said...

beb, aku pernah buat kontes kat blog dulu. hadiahnya RM100... tempoh selama sebulan. haram tiada siapa yg join! Hahahaha..

lepas tu malas da nk buat kontes di blog sudah

abazilah said...

hye , singgah jap .
tolong vote saya dekat http://iownthis87.blogspot.com/2011/07/vote-for-abazilah.html
tq :)

abglan said...

Hai kakak... :). Kita adik beradikkan? ala buat2 lupa lak... dulu tepisah dari kecik :)

aku ekynn said...

isk.. sapalah budak opis ko yang high class tu.. ko bagi je aku ni kalau ada makan2 ke atau fm ke, bedal aje tapi konsert akak tak nak.. susah Ashraf nak sekolah nanti.. hehhe

hen party said...

Been to ikea before?it's swedish company which sells furnitures and promotes smart living! well, the quality of the furnitures is hmm....so-so...but the ideas put into the furnitures are superb!!they like to stress on space saving and such....which is just what we all need nowadays...