Tuesday, July 26, 2011

Juadah Enak D' Santapan Buffet Ramadhan @ Le Meridien Kuala Lumpur

Hi Korang,

Seperti yang di janjikan kat entry semalam, meh aku tunjukkan gambo2 makanan yang akan menambah lagi selera korang untuk berbuka puasa nanti di Le Meridien Kuala Lumpur.



Sebagai pembuka selera, kita ada

Kuih muih

 Sushi

Bubur Lambuk

Pau dan Dim Sum

Main dish plak

masakan kampung

Fresh Seafood

chinese food

Dan pencuci mulut

Cakes

Fruits

chocolate fondue

Ice cream yang pelbagai perisa dan boleh di campur2

Actually banyak lagi gambo makanan yang aku dapat snap but nak upload tu rasa cam letih betul lah so ini je yang dapat aku hidangkan kat korang.




Aku rasa memang berbaloi2 kalau korang berbuka puasa kat sini. Kenyang tak ingat kan but jangan sampai lupa solat plak. Bilik solat dan tandas juga di sediakan berhampiran dengan Latest Recipe restaurant ni.



Santapan Buffet Delights ini dihidangkan dari 6.30pm hingga 10.30pm dari 01 – 26 Ogos 2011 tapi lebih baik buat reservation dulu kan takut tak de tempat plak nanti.
Harga pula mengikut hari-hari yang berlainan
Ahad – Khamis                   Jumaat dan Sabtu
RM 118 (adult)                        RM 128 (adult)
RM 59 (child)                          RM64 (child)

Prices are subject to 10% service charge and 6% government tax
Untuk lebih lanjut or nak buat reservation,
Boleh call Dining Reservation at 603 – 2263 7434
Le Meridien Kuala Lumpur
2, Jalan Stesen Sentral, Kuala Lumpur Sentral,
50470 Kuala Lumpur
Tel : 603 2263 7888

5 comments :

hazman aka species1980 said...

beb....cantik la view gambar chocolate fondue... ;-p

ReD Linda said...

slluurrrppp!!!! terliur sudah apabila melihat SUSHIIIII!! arrgghhh!!!!

kak ina kl said...

memang berbaloi kalau dapat jamah semua

KiD said...

perrghhh... gila babas tul harga.. saper nak blanje makan sini ni.. huhuhuhu

madammondoq said...

pasni kalau ada makan-makan lagi ajak saya ek?? hehe..