Wednesday, July 27, 2011

WW - Cuba Teka Siapa Ni..

Hi Korang,

Wordless wednesday for this week.. Ermmm


Apa macam, kenal tak?

Ini the best shoot dari seat atas yang kiranya jauh gaklah kan...


7 comments :

mamaNoriz sini.. said...

ala, saje uat org jeles kan!
huwaaa

KiD said...

david archuleta.. ni kat stadium negara kan? kan? kan? dari digi dan nuffnang.. sony music punya.. hehhee
Trafik Melampau Aku Dapat!! | Komen di SINI

lagenda said...

1st impression, mcm dafi tp...x kan ler band2 blkg tu semua mcm mat salleh..

madammondoq said...

wah!!! David ke tu???

peace289 said...

sape?? hehe

hazman aka species1980 said...

whoaaa... ini yang buat aku nak beli lens ngan speedlight a.k.a flash nie....

isabelle said...

hahaha.mula2 aku pun ingat dafi. tapi apa kes gi nengok dafi.
archuleta ye