Saturday, July 9, 2011

P1 4G One Plan Media Launch @ P1 Paddock, PacketHub

Hi Korang,

Baru-baru ini aku berpeluang ke pelancaran P1 4G One Plan di P1 Paddock, PacketHub Petaling Jaya. Ramai jugak para media yang hadir di majlis yang simple tapi meriah.


One Plan merupakan pakej jalur lebar 2 dalam 1 yang lengkap P14G modem dengan WiFi yang berkuasa dan P1 'on the go' modem yang segak bersama kuota kongsi yang ditawarkan pada harga yang paling menarik di pasaran.

One Plan - 2 in 1 modem


Matlamat utama One Plan P14G ialah untuk memberikan pengguna pengalaman jalur lebar 4G yang terbaik di rumah dan juga di luar dengan modem yang sesuai. Ia juga menawarkan antara kuota penggunan tertinggi bagi jalur lebar tanya wayar di pasaran ketika ini iaitu sehingga 30GB sebulan dan memenuhi keperluan gaya hidup pengguna, kata Michael Lai, Ketua Pengawai Eksekutif P1.

Kadar Bulanan yang ditawarkan One Plan Pakej

Di antara faedah yang para pengguna dapat nikmati melalui ONE Plan ini ialah:-
  1. Buy 1, Get 2 modems
  1. Lowest cost indoor and on the go broadband combination in the market starting from RM 89.
  1. High shared quota up to 30GB
  1. Wifi and Voice ready home modems
  1. One service provider, one bill
  1. Better broadband experience! Optimized fo inddors and outdoor bradband performance

'Keperluan pelanggan adalah keutamaan kami dan kami akan terus mendekati mereka untuk mempelajari, memahami dan memenuhi keperluan mereka dengan lebih cepat dan sebaik mungkin, kata Lai.


Di samping itu juga, pihak P1 Wimax juga menyediakan pelbagai aktiviti seperti jigsaw puzzle, lontar bola dalam bakul dan memacam lah selain hidangan light dinner yang sedap kan.


Menarik kan One Plan ni kan? Aku rasa dengan harga yang ditawarkan P14G ini dapat menarik minat lagi para pengguna broadband beralih ke pakej One Plan ini.  

Untuk lebih details, korang leh click kat P1 Wimax website ek.

4 comments :

hazman aka species1980 said...

Kalau tak silap PI WIMAX bagus kat lembah kelang je kan....kalau coverage di seluruh malaysia nak jugak aku tukar...

hanani said...

hmm best gak ni kan.. :)

Jom baca ni :PEARL HAYA: Members Appreciation Day 2011.. High Tea Event.

Jom baca ni :Fesyen Jumpsuit : Cantik bergaya bila kena caranya..

Unknown said...

Saya guna P1 2 tahun..P1 memang bagus. Smetimes memang ada sikit sikit dc...tapi untuk wireless, memang best.

Unknown said...

yaaa.for wireless P1 memang best.