Friday, July 8, 2011

Bloggers Sport Carnival @CityGolf Bangsar

Hi Korang,

Lambat plak aku update citer pasal event ni. This week busy sket lah.


Ktorg dapat invitation ni dari Nuffnang lah sapa lagi kan. Ramai jugak geng bloggers yang datang jugak lah. So bestlah kan, sambil bersukan sambil bergossip2 hehehehhe.


Ktorg kena main 4 game untuk sport carnival ni. Dart, Pool dan 2 game untuk golf. Memula tuh sempat jugak practice kan. Hah, terswing2 bebudak ni kan. Aku plak pi explore Citygolf ni. Cantik viewnya, kiranya tempat ni macam driving range but indoor. Ada golf set untuk lefthanded lagi. Trainer kat sini bebaik belaka and very helpful.


Dah abis practice sementara game start ktorg makan dulu. Not bad jugaklah especially chicken wings. Sedap. Cuma air je kene pakai coupon bab tu yang leceh sket kan.

Tunjuk skill ok


Semua game berjalan secara serentak. So terlari2 ktorg kesana ke mari. Memula sekali main pool. Best jugaklah first time pegang kayu pool ni. Hah apa lagi tonjol je segala bola yang ada. Lepas tu plak, beratur pi main dart.

Tengah belajar cam ne nak swing kan

Kemudian ktorg main golf tuh. Aduh rupanya nak swing tu ada step yang tersendiri. Letih2 jugak pegang kayu golf tu kan. Walaupun susah but aku manage buat swing cantik. heheheh best tuh.

Sementara nak tunggu result, ktorg lepak2 kat outdoor site sambil borak2 dan main dart. Tup tup nama aku berdua kena panggil. Rupanya ktorg top 6 dalam game dart. Uit tak sangka betul lah. Lawan lagi antara top 6 nie. Ermm aku dapat no. 3 je. Ala tak perlah suka2 kan.



Bila result di umumkan terperanjat jugak aku rupanya mr Big menang main golf. Macam tak percaya je. Swing dia yang paling dekat dengan hole. Ermm hadiah utama tuh ktorg menang. Dapat test drive memana kereta BMW yang aku suka during weekend. Terblur sekejap pun ada.


Aku rasa mr Big dah macam artis dah. Semua orang sibuk bergambo dengan dia dan replika BMW yang dapat jugak tuh. Letih juga aku tengok dia senyum kan. Ramai jugak orang nak amik gambo dengan dia. hehehe

Anyway thank you Nuffnang dan Citygolf for hadiah yang awesome nie.. Once ktorg dapat kereta tu, nanti aku citer lagi kan.

13 comments:

Meck said...

bestnya dpt invitation nuffnang. part golf tu paling best!

Jessying said...

oooh rupa2x hadiah is sebuah kereta bmw ! Hahaha chewah ! I main dart, tak satu pun kena .. fail :P !

KiD said...

untung laaa.. memang untung.. :)
Fabulous Friday #3 | ShaKiddo

hazman aka species1980 said...

Whoaa....Kalau naik BMW pegi Digi Award tu sempat tak....? ekekekeke

deqlis said...

oo pergi yer yg NUff tue...

tiket tu leh p tgk kat mana2x panggung wayang (TGV/GSC/MBO/e-Curve dll)...leh check dulu kat internet kat mana ia masih ditayangkan lagi..dan jam berapa..

titan said...

fuhh..chicken wing tu yang tak tahan tengok. dah la lapar ni..

hen party said...

Memula sekali main pool. Best jugaklah first time pegang kayu pool ni.

hen party said...

wow....it's looking very beautiful...

hen party said...

just really i want this ....thanks for sharing the post.

hen party said...

it could be the nice way to fine out the carnival.

hen party said...

Hah apa lagi tonjol je segala bola yang ada. Lepas tu plak, beratur pi main dart.

air conditioning uk said...

I m looking for journalists and bloggers who report on the business of sports in India. This is different than sports journalism. This is business journalism covering the Sports sector. I am also looking for publications, news shows, websites and blogs that cover the business of sports in India. Thank you.

Laser metal cutting said...

Admiring the time and effort you put into your blog and detailed information you offer! I will bookmark your blog and have my children check up here often. Thumbs up!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails