Sunday, July 10, 2011

Sunday Post : Enaknya Nasi Lemak Di Sunway Lagoon

Hi Korang,

Pepagi ni kalau pekena nasi lemak mesti bestkan. Lebih2 yang sambalnya sedap. Memang terangkat lah. Aku plak pekena nasi lemak ni kat Sunway Lagoon hari tuh. Ada event dengan In-Trend Magazine. Memang seronok abis.


Nantilah aku citer lagi dengan korang, now tengah sibuk google map nak pi kenduri sambil jumpa Lisa Surihani lagi kejap lagi. 

Happy Weekend Korang!

5 comments :

SyUhAdA said...

tetiba jdik lapar..

daydeck86 said...

Kenduri garnier la tu..

Makan sik lemak kat medan selera area sunway tu pun layan gak wey

KiD said...

happy nasik lemak..!! hehehe
Tahniah! Blogger Eyriqazz dapat Anak Lelaki?

♥MAMASYAZA♥ said...

tetiba teringin nak mkn nasi lemak sambal kerang

hazman aka species1980 said...

hmmm....in go kart punya race aritu ye...meriah gak nasi lemak tue