Monday, July 18, 2011

Bergumbira D' ChurpOut Session @ Mark's Place

Hi Korang,

Jumaat lepas hujan lebat merata tempat kan, di tambah plak dengan everywhere jem kat memana pun kan but aku still sempat sampai Mark's Place, Plaza Kelana Jaya on time. Hehehehe.. Padahal keluar rumah time tuh dekat kul 7pm cam tu.


Tempat ini agak baru gaklah, banyak office so malam tak de lah nampak ramai sangat orang kan. Its actually bar and restaurant, tempat orang lepak2 pas keje kan.


Ini adalah first session bagi Churp-churp meet and greet with churpers semua and kenal dengan gorgeous churpies kan. So main aktivitinya borak2, main2 games dan makan2. Itu je.

4 ketul hotdog kena abiskan secepat mungkin

Aku memang tak boleh menanglah, beso tuh hotdognya kan

Buruk giler aku rasakan, sampai boleh lelap2 mata

Lepas registration, lepak borak2 dengan churpers yang lelain. Then ada acara makan hotdog yang paling cepat habis. Hazman lagi sket nak menang but telah di kalahkan oleh Simon Seow. It was very close competition lah kan. 

Churpies dengan makanannya.

Mr Big cakap mashed potato sedap

Then ada food presentation plak. Banyak but aku tak sempat nak amik gambo coz dah teliur sangat bila tengok, walaupun baru je bedal hotdoh sepinggan kan.

Bukan main seronok mr Big dengan Amir berjoget kan. Menang tiket wayang, jadilah kan. 
(Cilok dari Madammondoq)

Lepas makan ada lagi game which is cari partner tapi tak leh cakap cuma boleh cakap churp2 je. Memang kelakar, memacam bunyi keluar. Nasib baik bunyi kentut tak de kan. So first 5 couple menang tiket wayang but kena menari plak. Nie lagi lah kelakar kan. MrBig plak couple dengan Amir. Memacam aksi menari terkeluar lah kan.

Sempat bergambo dengan Juanita dan Madamondoq. Kira cam 1st jumpa diorg nie kan.

Ada live band perform which is not bad jugaklah, sekali 2 band tuh. Betul2 pack lah tempat tuh. Sampai ktorg duduk pun kena rapat2 dan share2. 


Anyway, thanks Churp-churp ajak ktorg makan2 dan bergumbira kan. Kasi tiket wayang dengan food voucher lagi. Lain kali kalau Churp2 buat event cam ni lagi, confirm aku nak pi okeh..


P/S : Aku tanya Michelle kenapa patung burung tu tak de, dia kata kene tunggu Churp2 punya next event..

6 comments :

juanita said...

ehehhe..nak gelak tgk makan sosej tu..adeii..smp merah2 muke ciklily..hehe..lepas ni kita paksa madam makan sosej....hehehehe

air conditioning uk said...

intresting post.thanks for share this nice post..

Sumijelly said...

yang aku nak adalah TIKET WAYANG!! hahaha

bestnya..........lama x melepak ngna korang..huhuhuh

Sumijelly.com

Sharinginfoz said...

meriah betul suasana kat situ

Hazman said...

Hahahaha..... memang nampak gelojoh giler gaya aku makan kan....JANJI SERONOK !!!!

Outdoor Furniture said...

I’m going to NYC this tomorrow. I’m fifteen, going to be sixteen in November, and want to get my belly button pierced. I’m not new to piercings because I have five on my ears (one cartilage and four lobes) and my nose.