Friday, July 29, 2011

Garnier AcnoFight & PureActive Media Launch @Celebrity Fitness, Lot 10 KL

Hi Korang,

Aku dapat jemputan dari Garnier untuk media launch AcnoFight For Men dan PureActive for Women di Celebrity Fitness Lot 10 KL. Nasib baik pernah ke sini dulu masa 100 Women so tak de lah sesat sangatlah.

Suka aku je pakai t-shirt ek, alah malas nak tukar2baju lah

The launch

Macam biasa aku mesti orang yang pertama sampai. Tak tau kenapa may be aku memang puntual kot hehehhe. Sementara launch start dan geng bloggers yang lain sampai, makan2 dululah. Semuanya menu breakfast yang sihat ok jugak lah. Kali ni ramai betul media yang hadir, majoriti dari majalah ternama di Malaysia ni. Menarik, dapat jugak aku berkenalan dengan diorg ni. 


Garnier specially GarnierMen memperkenalkan rangkaian set AcnoFight khusus untuk lelaki2 di luar sana yang mengalami masalah kulit muka yang teruk seperti jerawat, kulit berminyak, blackheads, open pores dan memacam lagi lah.


Untuk rangkaian Garnier Natural pula, di perkenalkan rangkaian set Pure Active untuk wanita masa kini yang rasakan penjagaan kulit muka tu penting kan. Sama jugak function dengan AcnoFight tapi ianya lebih lembut kerana untuk kulit wanita.

Dengan Duta Garnier Men - Fahrin Ahmad

Dengan Madeline - Garnier Team

Dengan harga yang berpatutan, rasanya set AcnoFight dan Pure Active ini mampu di miliki oleh semua golongan specially remaja kan. Murah dan mudah untuk digunakan dengan cara tunjuk ajar di pek pembelian.


Later, aku akan review lebih lanjut mengenai kedua-dua produk ini.

3 comments :

- zuriey - said...

suka2..jumpa lgi next week

**YaNa YassiN** said...

best nyer cik Lily slalu dapat g event ada retis,..:))

hazman aka species1980 said...

kalau yang garnier for men tu aku suka rela nak buat review setelah ko kasi sample kat aku laalalallaala....