Sunday, July 17, 2011

Sunday Post : Ice Cream Cake @ Baskin Robbins

Hi Korang,

Baru-baru ni masa aku kat Sunway Giza untuk event PET PET sempat jugak aku pi merasa ice cream cake dari Baskin Robbins ni. Actually tak banyak branch ada jual ice cream per slices ni. 


Banyak jugak flavour yang ada but aku mesti pilih chocolate punya. Tengok macam tak berapa menarik kan. Tapi bila dah rasa, memang kaw-kaw lah. Ice cream cake ni memang cepat cair so kenalah makan cepat2.

Rasa ice cream memang sedap yelah ice cream mahal kan but base cake tu kureng sedap sket lah. Sponge cake biasa je. Ingatkan cheese cake. 

Anyway korang nak cuba ice cream cake sekeping ke 2 keping je boleh lah singgah kat Baskin Robbins cawangan Sunway Giza ni. Branch lain aku rasa kene beli sebiji2 kan. Murah je RM11.00 + tax tau.

Hah, apa lagi moh kita yeop...

Happy Sunday Korang..

8 comments :

hazman aka species1980 said...

hurmmm...aku makan aiskerim potong jeee...

KiD said...

happy sunday gak.. tapi aku keje.. huhuhu

saharinasaharudin said...

icream BR memng superb.sedapp :)

- zuriey - said...

sedapnya..tak pernah rasa pun tau sedap..hehe

Illiana Hidayah said...

huaaa! sodap eh..! terliur ni...hehehe...

madammondoq said...

wahh.. syoknya layan ice cream!!! teringin nak try tutti frutti tu..

JOM BACA NI : NUFFNANG #CHURPOUT SESSION AT MARK'S PLACE

air conditioning uk said...

ice cream are very chilled.i like ice cream.thanks..

Outdoor Furniture said...

PEANUT BUTTER & CHOCOLATE!...I stopped by there the other day and made my son run in and get it for me, that's how much I love it!!! (He got his fave, which is Daquiri Ice or Lemon Sherbert, when they have it, the more sour the better for him)