Saturday, July 30, 2011

Weekend Dengan BMW 320i Sport

Hi Korang,

Lambat sket update lah sebab tup tup kena demam ngada2 plak. Yelah dah nak weekend boleh demam plak kan, baru je nak pi bergumbira.


So masa aku update blog ni, aku tak de kat KL. Ktorg ada weekend gateway ke pantai timur. Dah sampai pun pun even demam2 gak kan. Siap dah lepak2 lagi kat sini. 


Comey je kan kunci kete baru aku ni. Bukan kunci pun but indicator untuk di cucuk kat dashboard. Tak de bende alah ni confirm tak leh nak gerak langsung.

Nanti lah aku update pasal  BMW 320i Sport ni, ternyata lagi best. Tak sia-sia beli kan. Hehehhe

Yang penting BMW okeh. Kaw hadoh ke?


Have A Great Weekend Korang...

4 comments :

hamzah ian said...

perghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Eyriqazz said...

uwa,uwaaa,uwaaa..nak tumpanggg

hazman aka species1980 said...

whooaa....dah amik awal2 yea....BMW - best man win....keh3x

- zuriey - said...

fulamak...nak itut..hehe