Tuesday, July 26, 2011

Jom ikut Diaorg Ni Mengembara Dengan Hotlink Now You Can

Hi Korang,

Ingat tak korang yang baru2 ni aku ada ajak korang vote aku untuk contest 'Bloggers Without Borders' tu kan? Ermm keputusannya dah keluar dan aku lagi sket je nak menang. Kalau di kira2 aku di tempat ke 5 lah daripada 15 orang yang join tu kan. Nak buat cam ne tak de rezeki. 

So pemenangnya adalah

Lifestyle - Audrey Fourfeetnine (Bangkok)
Adventures - Viruspadu (Bali)
Food - Jejai (orang dalam kategori ni, tetiba dah tak nak pegi plak kan) (Filipina)


So mereka bertiga ni akan terbang ke negara yang di tetapkan. Mereka ini akan menjalani pengembaraan Bloggers Without Borders selama seminggu dan mereka di kehendaki meyelesaikan aktiviti2 yang akan kita semua ni cadangkan mengikut kata korang lah kan. 

Just click http://www.nowyoucan.my/collaborate.html# dan saksikan sendiri bagaimana mereka ini menyelesaikan segala task yang sudah di rancang untuk mereka. 

Nota : Sedey tau tak menang, baru je berangan2 nak water rafting kat Bali huhuhuhu.. Memintak diorg bawak balik souvenir untuk aku tau.. 

3 comments :

hazman aka species1980 said...

tak pe.... kiranya top gak kan....rezeki mungkin untuk contest yang lain kan....

KiD said...

untung laaa diroang gi jenjalan.. hehhee

leeya abdul said...

ke sbb leeya undi 1x jek? xpe dh xde rezeki kali ini. cuba lg ye. ti leeya undi bebyk skit ek..


update blog: http://way2healthynbeauty.blogspot.com/2011/07/wanita-stress-dan-kepintaran-emosi.html