Monday, July 4, 2011

Thank You Nuffnang & CityGolf, Kitaorang Dapat BMW X5

Hi Korang,



Thank you to Nuffnang and Citygolf kerana ktorg berdua menang BMW X5. Ermm gempak kan. La memang betul ktorg menang.

Tak caya, ni lah


Betul kan, aku tak tipu. Menang kitorg menang replika BMW X5 tapi ktorg juga dapat test drive BWW selama 3 hari over the weekend. Yang best tu ktorg boleh pilih BMW yang menjadi idaman kalbu di showroom nanti.


Nie gara-gara hayunan club mr Big yang paling terdekat dengan lubang golf tu kan. Nak harapkan aku.. erm hancuss but aku dapat no. 3 dalam main Dart. Ermm hebat kan.


So terima kasih sekali lagi ktorg ucapkan kat Nuffnang coz pilih ktorg ke sport carnival ni dan jugak Citygolf yang happening.

Will update later pasal event ni lagi tau. Skrg ni tengah sibuk buat sponsored post plak. Esoknya nak pi Penang ada keje. Aduh boleh patah riuk badan aku ni lah...hehehehhehe...

10 comments :

KiD said...

tahniah.. gi warta, gi pkns.. naik BMW woooo.. ahahahahaa
Laman Web Disekat SKMM Boleh Diakses Semula!

- zuriey - said...

tahniah...mesti best dapat test drive bmw

hazman aka species1980 said...

bestnya main golf.... tak dapat la peluang aku nak jadi caddy....

madammondoq said...

salam..

pes time singgah sini..

tahniah! dpt BMW!! hehe..

salam singgah ke blog saya juga..

TQ

KENAPA EYRIQAZZ AKA MAT TIGER TERSIPU-SIPU? - http://bit.ly/mbkoqM

Noriz said...

wah teror arr abg Big...
tahniah kak :)

Miziey said...

huhu~ tahniah buat owner btw saya nak tanya la, walaupun saya tahu owner bukanla pekerja nuffnang mahupun cleaner disitu.. cuma nak tanya..
apsal tiada iklan nuffnang terpampang di dalam blog saya? di blog owner pun saya tak nampak? adakah ini masalah saya ataupun nuffnang sendiri? kenapa saya guna bahasa baku? kenapa byk soalan pulak saya tanya?
:)

fazrol said...

Tahniah menang test drive... jeles betul laa..
Tak sempat naktgk,kelamkabut balik awal... ada hal plak pas tue...

apa pun memang enjoy jumpa korang semua...

dabunc said...

tahniah!!waah..jeles tgk dpt bwk BMW..
saye dapat voucher La Bodega jer..
tp Alhamdulillah la atleast dpt :D

Laser metal cutting said...

I am considering purchasing a 2007 City Golf, how ever it doesn't have air conditioning. How much would it cost to have it installed, or how much would parts cost for me to do it myself? Or should I keep looking for a different model with Air Conditioning already installed?

Bootcamp Spokane said...

Its a great sharing and i like it. I like this topic. Thanks for everyone for sharing your thoughts. I have learnt lot of new ideas and information.