MY HISTORIC MOMENTS

Friday, July 8, 2011

Daydeck, Aku Nak Fridge Magnet Tuh

Hi Korang,

Aku dah lama perasan giveaway si daydeck ni buat. Tapi aku tak berkesempatan nak join. Lately busy betul dengan aktiviti bersosial kan. So sekarang ni baru ada masa cepat2 aku join.


Banyak betul koleksi si Daydeck ni. Yelah orang kaki travel kan. Bukan cam aku, asyik tak de masa nak pi bercuti kan. Apa-apa yang ko kasi aku ok je sebab semuanya aku tengok cantik2 lah.

Kalau korang kaki Fridge Magnet nie, baik cepat korang join tau. Datelinenya dah dekat kan. So kalau nak join korang click kat sini tau.

Cepat tau

3 comments :

KiD said...

cik lily collect FM ke?
Tiga Income dari Blog

- zuriey - said...

i like..nak try nasib gakla..hehe

hen party said...

Hey, I've heard you can use a magnet to break a phone by rubbing it on the screen. Is this true, and will a fridge magent do the job?