Thursday, July 21, 2011

Kulit Lebih Berseri Dengan L'Oreal White Perfect Moisturizing Watery Cream

Hi Korang,

Dewasa ni, kita wanita memang tak boleh dipisahkan dengan produk kecantikan yang boleh memutihkan kulit. Di pasaran sekarang ni, lambakan produk sebegini bukan main banyak lagi kan. Yang boleh putih dalam masa 2 minggu, yang ada SPF15 dan memacam lagi kan. Tapi korang dah jumpa ke produk yang sesuai dengan kulit korang kan?


Meh sini aku nak citer sket pasal White Perfect Moisturizing Watery Cream produk terbaru dari L'Oreal ni kan. Ianya berasaskan air dan krimnya yang ringan memudahkan ia meresap ke dalam kulit tanpa meninggalkan kesan pun. Kononnya macam kita tak pakai krim muka lah kan.


Yang best tuh White Perfect Moisturizing Watery Cream ni boleh tahan selesa, lembut dan segar sehingga ke 8 jam so tak de lah sekejap2 korang nak tempek je kan. Dalam masa yang sama jugak, korang boleh perasan kulit muka korang makin hari makin cerah, makin berseri malah bintik-bintik gelap tu akan pudar sket demi sket.

Bunyi macam krim idaman kan? Betul tak tipu okeh.


Apa yang membuatkan White Perfect Moisturizing Watery Cream ni berevolusi, ermm mestilah teknologinya dan bahan yang digunakan

Melanin Block

Dengan blok melanin dalam White Perfect Moisturizing Watery Cream ,pengeluaran bintik coklat dihalang dan juga membantu kulit kelihatan lebih cerah

Tourmaline Gemstone

Salah satu bahan membuatkan White Perfect Moisturizing Watery Cream lebih unik iaitu gemstone turmalin,yang terkenal dengankeupayaan untuk merangsang peredaran mikro dalam kulit kita


Keputusan yang Menakjubkan, selepas 4 minggu mencuba White Perfect Moisturizing Watery Cream nie kan :

91.8% kata kulit tak rasa kering
91.8% kata kulit lebih lembut
98% kata krim ni lembut je bila letak kat kulit
93.9% kata kulit lebih berseri, cerah
91.8% kata kulit nampak lebih jernih
91.8% kata langsung tak nampak kulit kusam
*di cuba oleh 49 wanita Asian yang berumur dari 18 ke 65 tahun. Di gunakan ke seluruh muka setiap hari


So result dah terbukti so apa tunggu lagi. Jom lah dapatkan White Perfect Moisturizing Watery Cream ini dengan harga RM39.90 untuk 50ml di semua kaunter L'Oreal seluruh negara.

Aku dalam proses mencuba krim ni, korang pun jomlah kan.

9 comments:

Myra Amira said...

mcm best.. tp now tga try simplysiti.. Yg tu pn bole tahan ok gak :) nice blog :D

KiD said...

waaaaa.. kulit putih laa pasnih.. hehhee
Tips Blogging Yang Berkesan | Testimoni Blogger

Hazman said...

whoaaa..... skang nie ko dah jadi duta produk kecantikan .....cayalah...

CouLeur de Chiqu3 said...

dolu2 mse muda remaja,time sekoal2..ader beli moistureiser loreal ni tp 2 hari apkau terus naik jerawat bagai,oily kemain kulit..

stop pkai whitening krim loreal nih,tp still pakai facial foam+toner loreal
krim2 je kene pakai lain...mebi sbb kulit berminyak kot..

if cik lily ader sample yg jenis watery bru nih..bolehla bg saye..boleh kan?? *sambil kelip2 mata ...hee ~~

Anonymous said...

hai... so akak what the result? brighter x?

Anonymous said...

so how's the result?

leeya abdul said...

wah! sgh murah pulak Loreal ni.. harus cuba jgak ni..

cik lily dh comei kan. promote la k.leeya pulak tuk menang Mary Kay nih; :))

update blog: http://way2healthynbeauty.blogspot.com/2011/07/aku-mahu-menjadi-ratu.html

Ace Aliaa said...

im using this and yg double essence tu, undeniable, mmg kulit jadi lembut, more radiance, warna kulit sekata, bintik hitam/coklat jadi makin pudar...tp belemir la muka pakai...mcm rasa oily pon ada..mmg cepat resap dlm kulit but after that, kalau in contact ngn matahari, rasa oily n uncomfy...tp kulit improved la..

lovelywa said...

Salam sis..sy pon masih tercari2 produk yg sesuai dgn kulit saya nih..but still tak jumpe..smlm duk servey2 gak Loreal nih..tp tak nampak pulak krim mcm dlm gambo nih..ke produk ni dah tak kuar lagik ek??

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails