Tuesday, July 12, 2011

Duta Baru Garnier Selain Dari Lisa Surihani

Hi Korang,

Hari ni lambat sket update blog. Busy sket lah ada event nak kena attend. Keje plak makin berlambak kan. Aku cuba nak war-war kan je nie, bahawa Garnier ada duta baru selain dari Lisa Surihani. La tak caya, meh tengok ni.


Betul kan? Aku tak tipu. Aku baru je dilantik oleh Garnier Team. Eh bukan aku je malah ada few bloggers lagi duta Garnier.


Nie hah. Betul kan. Geng bloggers semua jadi duta. Hehehehe propar je semua tu. Actually ktorg nie sekadar duta kecil Garnier je. Tapi ktorg dilayan macam artis gitu masa Kenduri Seri Garnier weekend hari tuh. 


Oklah nanti aku citer lagi. Now sekarang KL Pac nie nak tengok DIGI WWWOW Awards. hehehehhe

5 comments :

KiD said...

untung laaa jadi duta... hehehehe
Melayan Karenah Anak

- zuriey - said...

lantik diri sendiri jadi duta..setuju bangat

hamzah ian said...

oh lisaaaaaaaaaaaaa

kak ina kl said...

best kan gi sini, terasa dihargai

hazman aka species1980 said...

Update blog sambil minum petang....sempoi laaa....