Thursday, July 14, 2011

Giveaway : Sapa Nak Tiket MTV World Stage

Hi Korang,

Straight to the point je.

Sapa nak tiket MTV World Stage, angkat tangan? Aku tau ramai yang nak kan. Yelah kalau nak beli mesti mahal kot. Tunggu je orang offer kasi free cam aku kan. Yang aku tau artisnya international kan, ada Beast, Neo Trees, Pop Shuvit, Thirty Seconds To Mar dan ramai lagi lah


Nak kan? Boleh apa salahnya. Memang aku kasi free. Tak de charge pun. Cuma aku mintak korang join je first time giveaway yang aku buat ni. 

Caranya, senang je?

Aku kan join contest 'BLOGGERS WITHOUT BORDERS'. Klik sini kalau korang yang tak tau. Aku cuma nak mintak tolong korang 'VOTE' je video aku nie.


But nak 'VOTE' nie pun bercara jugak. Alah senang je. Korang kene save screen shoot setiap 5 kali screen 'VOTE'(print screen) tuh bertukar.

Contohnya cam nie :-

Base 'VOTE' sekarang ni  no. 43 kan. So no selepas nie korang kene amik screen shoot is no. 48, no seterusnya nya no. 53, lepas tu no. 58, lepas tu no. 63 dan last sekali screen shot pada no. 68. Itu je.

So masa korang open link tu no lain yang kuar, start dari no yang ko nampak tu lah kan. 

Kemudian save segala gambo screen shoot tuh, buat satu entry pasal giveaway nie ikut tajuk yang korang suka. Kemudian comment kat entry ni yang korang dah siapkan beserta permalink nya sekali tau.

Aku ada 4 tiket untuk MTV World Stage Concert nie. Kalau sorang je yang join giveaway nie, orang tu dapat kesemua tiket nie lah. Kalau 2 orang yang join kene bahagi dua, kalau ramai yang join, siapa yang paling cepat komen dia lah yang menang kan.

Dateline contest : 20th Julai 2011

Bukan aku nak paksa korang 'VOTE' aku kan but aku nak tengok siapa yang bersungguh2 nak kan tiket nie. Sebab aku sendiri pun bersungguh2 dapatkan tiket ni hari tuh tau. Jadi drummer lagi.

Itu je.. So selamat mengundi  yeah..

Hintnya : Senang je ko ajaklah kengkawan korang 'vote' aku kan. Lagi cepat lagi bagus kan.

17 comments :

farra-eng said...

ala dah vote haritu..tak pe nanti aku chek sapa2 lagi nak vote cik lily hehehe

hazman aka species1980 said...

whoaaa...idea baru gak cara ko nie...harap2 makin ramai la orang vote ko....

Matjoe said...

wah best laa, tp mcm xleh pegi jer.

isabelle said...

tetiba aku terasa tua sbb xdpt join kalo dpt tiket mtv ni.haha
p/s: kalo yg parenting event tu, nsyaAllah ok wpun workdays.hehe.

JAI said...

Dah..dahh..saya dah vote ciklily sebelum kontest bermula lagi..hehe..perghhh patut laju semacam..adoiiyaii..lepas nie nak cari mat bangla lak suruh vote untuk kita..hahahah..Gud Luck wehh..terbaek

kak ina kl said...

nak join...delete yang akak komen tadi tau

hen party said...

Malam tadi baru saja berlangsung MTV Movie Awards 2010. Siapa yang ada channel MTV je boleh tengok. Kalau korang nak tengok sangat boleh la korang download kat Warez. Haha.

KiD said...

korang korang korang semua dah vote ke belum? meh sini untuk bLogger without borders..
Backlink FREE Untuk Blogger | Bantuan Segera Diper...

CikLilyPutih said...

@fara eng
kote je lagi tak de masalah kan

CikLilyPutih said...

@hazman
aku pun dapat ilham dapat toilet hari tuh

CikLilyPutih said...

@matjoe
ko ada baby kecik lah mesti payah sket kan

CikLilyPutih said...

@jai
alah ko dah menang vote lah

CikLilyPutih said...

@k ina
join je lagi

CikLilyPutih said...

@kid
TQ for entry

kak ina kl said...

cuba nasib..maaflah tak leh cari no turutan ke 5..

ni permalink..http://www.kakinakl.com/2011/07/giveaway-sapa-nak-tiket-mtv-world-stage.html

zarahanggun said...



Saya juga ada giveaway gift contest utk d beri pd semua org ..senang aje .. sila klik link ayat ini.

TQ tuan tanah saya join as follower tuan tanah sbb bg tumpang lalu dan kalau sudi follow lah balik yer. Muahhhz

leeya abdul said...

adoiyai.. dh terlepas la pulak contest ni. camne pulak xperasan..huhhuuu..