Wednesday, July 13, 2011

Kenduri Seri Light Garnier Bersama Lisa Surihani Memang Terbaikk

Hi Korang,

Ahad lepas sempat jugak aku hadirkan diri ke Kompleks Warga Emas, Seksyen 24 Shah Alam ni atas jemputan PR Garnier Team iaitu Ms Connie Ng untuk memeriahkan lagi event ni. Katanya tapi memang meriah pun.

Duta Garnier yang terlatest..


Lagi duta kecil Garnier

View dari private room

Ko ingat ko retis ke lily? sudahlah

Bukan aku je but ada gak geng blogger yang lain macam Fara Eng, Jard, K Ina KL, Zuriati, Syuib dan Afra yang sampai lambat. Kami di layan macam duta kecil Garnier lah. Dapat duduk depan sekali dan ada private room untuk rehat2 dengan para media cetak yang lain sementara menanti acara nak start kan.

Kira jangan tak kira okeh, tiru boleh tak?

Domino Pizza tau! Special kan.

Lepas amik gambo kat depan hall tu, ktorg sempat main game yang telah disediakan. Ala senang je, kira bola kuning dalam bola besar. 5 yang betul dapat naik pentas jumpa Lisa Surihani. So memasing sibuk cuba kira seberapa yang nampak kan. Lepas tu ktorg di ajak ke private room sambil tunggu acara nak start, ktorg di hidangkan menu makanan yang cukup tempting walaupun sekadar mee hoon, pizza dan kuih muih tapi disebabkan time tu hujan plak, terus jadi lapar di tambah plak lagi sambil bergossip ala artis kan.

Lisa di temuramah oleh peminat

Duta kecil dan Duta besar Garnier

Lisa Surihani muncul lebih kurang pukul 1 lebih cam tu. Apa lagi ktorg yang duk depan ni untunglah coz dapat tengok Lisa dari dekat lagi. Eventho aku dah penah jumpa in person Lisa ni but tak jemu mata memandang lah kan. 5 perserta telah di pilih untuk bertanyakan apa jua soalan mengenai Lisa Surihani dan produk garnier ni. Maka dengan panjang lebar lah si Lisa ni bercerita terlopong sekejaplah mulut aku kan. Macam2 tips jugak Lisa bagitau pasal produk Garnier Light ni. Best best. Yelah aku kan kulit berminyak so confirmlah mestilah cuba kan.

Yang duk depan tu semua duta kecil Garnier okeh!

Penuh stage tuh.

Abis je acara Q & A ni, apa lagi acara 'photo op' lah. Mesti tak tau kan ape tuh? Kalau dalam term blogging nie we call it 'bercamwhore' lah kan. Ermm pendek kata semua peserta baik lelaki mahupun pompuan dapat bergambar dengan Lisa Surihani ni. Ktorg bloggers plak lagi best dapat bergambar sengsorang dengan dia. Lagilah masyuk kan. Adalah modal nak jeleskan bebudak bloggers lelaki nie kan.


Memang best kenduri Garnier ni walaupun penampilan Lisa Surihani ni sekejap je but impactnya memang seronok lah. Dahlah aku di antara yang memula sekali sampai dan aku jugaklah di antara yang last balik. Dahlah dapat banyak produk dalam satu goodies bag malah dapat tapau makanan yang sedap tuh specially karipapnya. Marvelous betul lah.


Anway terima kasih to Garnier Team specially Ms Connie Ng, Medeline (dia memang cantik dan baik), Federick dan semua sekali lah di atas layanan VIP yang diberikan buat ktorg bloggers yang tak berape glamer nie. All your kindness akan di kenang dan ini memberikan ktorg semangat untuk mereview produk dengan lebih berkesan lagi.


Cewah! Gaya tak ayat2 manis aku... heheehhe.. I love u Garnier.

Take Care! Garnier

16 comments :

Jard The Great said...

love you too! ekeke

kak ina kl said...

tak boleh blah tgk gaya kamu ni..

KiD said...

aku memang pakai Garnier for Men.. memang best!
Blogger PR4 Bongkar Tips Earning Nuffnang!!!

mr.F said...

ARGH..JELESNYE...bile la nak dpt jumpe lisa kn....

Nurulchumel said...

wah!
nak gmbar ngan lisa surihani!
jelesnya!

juanita said...

Seriuss..suke la tgk akak neh..sgt aktipp okehh...Yg event NN sabtu ni g x

hazman aka species1980 said...

whoaaa....gaya memang tak boleh blah la yang last tue...

Finaz Jaafar said...

HUISSHHHH JELESSSS!!!!

hen party said...

Kalo dah cinta memang rasanya berat untuk meninggalkannya... dan rasanya kmu harus bersabar atau malailah pikirkan, apakah ini akan berefek bagus untuk kedepannya atau memang sebaliknya.. setidaknya carilah Orang yg mengerti tentang kmu. tentang keberadaanmu atau status sosialmu

CikLilyPutih said...

@jard
love u gak lah

CikLilyPutih said...

@k ina
jeles lah tu kan

CikLilyPutih said...

@kid
itulah tak review produk utk lelaki lah kan

CikLilyPutih said...

@mr F
alah mesti ada peluang lah pas nie

CikLilyPutih said...

@nurulchumel
ala jgnlah jeles.. nanti join je event ek

CikLilyPutih said...

@juanita
nice meeting u tau..

CikLilyPutih said...

@hazman
aik ko pun jeles gak ek