Sunday, July 3, 2011

Sunday Post : Mari Menjaga Hati

Hi Korang,

Nak ajak korang pi menjaga hati. Baca ni


Yelah dah tua-tua ni, mesti lah nak jaga hati kan bukan setakat emosi je but fizikal pun kena gak. Mana tau hati terbelah dua nanti plak kan.

Nanti aku update pasal event ni ek..

7 comments :

Uncle Lee said...

Hello Cik Lily, very interesting post.
The liver goes out of tune, habis cherita, ha ha.
You keep well, have a beautiful Sunday and keep a song in your heart.
Lee.

hazman aka species1980 said...

adesss.....tak sempat la join event nie walaupun aku nie watson card member ...badan tak sihat....

Mama Zharfan said...

me tak pernah sampai lagi kat pavilion ni...sbb dlm KL kan...
tapi akan ke sana 30 july nanti sbb me join fashion hunt tu hehhhe

KiD said...

laaaa.. hari ni, tak sompek ler.. huhuhu
Tingkatkan Trafik Dengan Komen dan Entry Terbaru d...

Myvitrd said...

Jangan pula pinjamkan kami BMW tu ye.. hehehe

Outdoor Furniture said...

its a very interesting post ! i just want to say you keep it up.

Outdoor Furniture said...

Sunday Post !hahah Cool Lol..