Friday, July 1, 2011

Universal Music Showcase Nite

Hi Korang,

Cam ner aku boleh terlambat update pasal event nie. Dah dekat seminggu lebih ada dalam draft entry aku nie. Ala event masa Universal Music & Suria FM Showcase kat Holiday Inn Crowne Plaza. Malas nak type bebanyak.

Layan je lah gegambo ni ek.

Kat Holiday Inn Crowne Plaza

Monoloque

Tukang Kasi Tiket -Thks Hilal

Antara Yang Hadir

Dengan Mak Sedara Little Jebat

Halim Othman, Zizi, Sharifah Shahira

Ning Baizura

Penyanyi Kump Geisha

Tuah dan Linda Onn

Nyanyi sesama tuh

Cantik kan Sarah Raisuddin

Ana Rafali Perform

Ermm semua gambo2 ni aku amik sendiri tau. Dari jauh plak tu. Nasib baik ada zoom lens. Itu yang seronok tu. Zoom je seberapa jauh kan.

Anyway event tu memang seronok. Yelah dapat jumpa artis sapa tak suka kan. Thank you tau Hilal. Lain kali ajaklah lagi ek 

4 comments :

kak ina kl said...

amboi mak bzznya ..baru publish ek. tak perlah tak dapat advertorial ataupun be janji kamu happy dapat jumpa artis dan geng blogger kan

KiD said...

bestnya jumpa artis.. aku pun artis juga.. :)
Pertama Kali dapat Cek ChurpChurp!

akiss ferrero. said...

bestnyeeee! eh yg tukang bg tiket tu hengseng! hihihi

hazman aka species1980 said...

yeah.... join event adalah lebih enjoy dan seronok.....