Sunday, September 18, 2011

Sunday Post : Hot Chocolate Di Waktu Pagi

Hi Korang,

Rasanya kalau pepagi ahad nie dapat pekena hot chocolate sedap jugak kan. Asyik minum teh tarik dan nescafe je kan, sekali sekala tukarlah sket selera kan.


Inilah dia hazelnut hot chocolate. Lazat dan lemak berkrim. Rasa coklatnya memang terasa.

Tapi pepagi cam ni, kat mana nak cari Starbuck yang bukak kan? At least diorg ni bukak kedai around 11am cam tu. Nampaknya kenalah merayau area office yang ada Starbuck ni, mesti diaorg bukak awal kan. Alah kalau tak pun, buat je lah sendiri kat umah. 

Abis citer..

Happy Sunday..

3 comments :

KiD said...

steady laaaah.. aku pun nak layan rileks hujung minggu

hazman aka species1980 said...

WHOAAA.... english breakfast pun sempoi gak kan....

♥MAMASYAZA♥ said...

pagi ni minum air kosong aje, batuk punya pasal