Tuesday, September 13, 2011

Dinner Dalam Kotak

Hi Korang,

Di sebabkan tak tau nak makan apa semalam, so ktorg pun try lah Mc Donald Dinner Set yang sibuk nau kuar iklan tu kan.

Mc D Delivery Man yang baru

Nampak cam besaukan, meh tengok apa dalamnya.

Family Dinner Box Set A (2-3 pax)

Itulah yang ada dalamnya. 2 chicken burger, 1 spicy chichen burger, 6 pcs nugget, 2 fries, 3 drinks dan 2 sundae (ops dah abis bedal time nie). Kira banyak jugak lah tuh kan. Kenyang tak terhingga.


Actually ni Dinner Box ni ada 2 set iaitu Set A untuk 2-3 orang dan Set B untuk 4-5 orang. Harga dari 29.90 hingga ke RM37.90.

Kira worth it tu kan.

Kenyang tak terhingga..


6 comments :

Nyamuk Terbang said...

pergh mcm nsk cmpur
berbaloi nie kalau beli

amirnawawi said...

ok dah tuh!! leh cuba pasnih..nyum3..

KiD said...

oohhh... ada dinner box eh? wawawaaaa... bestnyaaaa

hazman aka species1980 said...

Mcd memang bijak betul create set menu yang menarik utk diorang tambah sales

ummiarissa said...

memang kenyangkan makan banyak tu...Mc D Delivery baru tu anta tak kat Lipis ni...?he he he

Syigim said...

ape niiii dubai xde pon! :P tapi set ni mmg chicken based je ye? takde yg taruh fillet or bigmac?

nak makan mcd la hari ni!!